Dorothy Kdp 0 Napisano 13 Lipca Cześć, poszukuję do mieszkania na wynajem tv 55 cali. Ma mieć smart tv i być w miarę możliwości bezawaryjny i jak najmniej problematyczny. Oczywiście cena jest tu jednym z najbardziej istotnych czynników. Możecie coś polecić konkretnego? Żadnych wodotrysków, do 2k pln najlepiej. Dziękuję z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grundig 494 Napisano 13 Lipca (edytowane) Witam. Jeśli telewizor to najlepiej OLED Panasonic ale do 2k będzie trudno kupić.Chyba że używany. Za 2300 zł można kupić 55 calowy telewizor Panasonic z systemem android. https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-panasonic-tx-55lx650e-55-led-4k-android-tv-dolby-vision-dolby-atmos-hdmi-2-1-dvb-t2-hevc-h-265 W Angielskim internetowym sklepie podobny telewizor czyli LX-660 B , ( B to oznaczenie że telewizor przeznaczony jest na rynek brytyjski) ma 160 pozytywnych komentarzy czyli 5 gwiazdek. Trzeba kliknąć na reviews .Dwa negatywne komentarze, czyli 1 gwiazdka. https://www.richersounds.com/panasonic-tx-43lx660b.html Polecam oczywiście Panasonica,mam cztery telewizory tej marki.Najstarszy telewizor Panasonic kupiłem w 2011 roku, działa do dziś bez usterki. Moja plazma Panasonic z 2011 roku przepracowała ponad 35 tysiecy godzin.Działa bez usterki. Zdjęcie z menu serwisowego telewizora.Tam można sprawdzić czas pracy telewizora. Edytowane 13 Lipca przez grundig 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 688 Napisano 15 Lipca W dniu 13.07.2024 o 13:31, Dorothy Kdp napisał: Cześć, poszukuję do mieszkania na wynajem tv 55 cali. Ma mieć smart tv i być w miarę możliwości bezawaryjny i jak najmniej problematyczny. Oczywiście cena jest tu jednym z najbardziej istotnych czynników. Możecie coś polecić konkretnego? Żadnych wodotrysków, do 2k pln najlepiej. Dziękuję z góry Nie poszalejemy w temacie niezawodności, nikt w takiej cenie nie celuje w taki atut jak niezawodność. Z godnych uwagi coś od Samsunga, może jakiś tani Panasonic się znajdzie, od biedy (duża szansa na wieszający się system) TCL, HiSense, TPV/Philips. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach