Xisiek 1 692 Napisano 7 Maja W dniu 2.05.2024 o 18:35, Eleonor napisał: Jak tak bardzo mocno chcesz to: Oszczędzanie energii - 6-ta opcja 😎 Ehh, to trochę tak jakbyś nabywcy Civica Type R zaproponował, aby silnik kręcić maksymalnie do 2 tys. zamiast 7 tys. obr/min. Wówczas zmniejszy ryzyko uszkodzenia sprzegla czy skrzyni. Nie o to chodzi w takich autach. Podobnie jest z tv, a i sama skuteczność wątpliwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 308 Napisano 8 Maja To myślisz że taki nabywca tego Type R non stop jeździ na 7 tys. obrotach ? Współczuję mu .. chyba, że ma 17-18 lat to rozumiem - musi się wyszaleć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 8 Maja Nie masz co współczuć, zwyczajnie nie zrozumiałeś tematu, to nie ma nic wspólnego z pałowaniem starej beemy. Wracają do meritum, aktywacja oszczędzania energii nie jest żadnym wyjściem i NIE gwarantuje braku wypaleń. Ewentualnie spowalnia proces, ale to tez tylko, niczym nie potwierdzona, swobodna hipoteza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 308 Napisano 8 Maja Także nie zrozumiałeś co napisałem jeśli chodzi o Oszczędzanie energii - 6-ta opcja Miałbyś LG Oled to byś wiedział o co mi chodziło - widziałem że niektórzy skapnęli się Nie będę się już przekomarzał Nadal uważam że Oled jest dla myślących Jeśli chodzi w wypalanie się Oled-a - odnoszę się do moich egzemplarzy oraz ich użytkowania i wiem dokładnie co trzeba robić lub czego nie należy robić by nie mieć wypaleń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 11 Maja A skąd wiesz, ze nie mam? Jakbyś był dłużej na forum to byś wiedział, ze mam i wcale jakimś wielkim fanem nie jestem 😎 Masz naturalnie prawo do własnego zdania, ale trzeba z cała mocą podkreślić, że obniżenie jasności panelu (oszczędzanie energii) wcale nie jest remedium na wypalenia, a to ze Tobie się nie wypaliło, w skali sprzedanych setek tysięcy statystycznie i praktycznie nie ma żadnego znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 308 Napisano 11 Maja Na forum jestem od 2007 - odwiedzam więcej niż piszę a czasem ( jak teraz ) piszę bo akurat mam humor i lubię się pośmiać. Strzelam że nie masz a jak masz to nie wiesz o czym napisałem A to by oznaczało że do końca nie znasz swojego sprzętu Oszczędzanie energii - 6-ta opcja wcale nie jest obniżeniem jasności Czasem lubię się podroczyć ( teraz ) i mam nadzieję że jak w końcu odkryjesz tą tajemnicę w tej 6-stej opcji to zrozumiesz o co mi chodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 28 Maja W dniu 11.05.2024 o 21:50, Eleonor napisał: Strzelam że nie masz a jak masz to nie wiesz o czym napisałem A to by oznaczało że do końca nie znasz swojego sprzętu Oszczędzanie energii - 6-ta opcja wcale nie jest obniżeniem jasności Czasem lubię się podroczyć ( teraz ) i mam nadzieję że jak w końcu odkryjesz tą tajemnicę w tej 6-stej opcji to zrozumiesz o co mi chodziło Najwidoczniej nie znam 🤭😂 Bardzo proszę wyjaśnij nam ten Twój zagadkowy trik związany z oszczędzaniem energii, który opisujesz enigmatycznie opcja 6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 308 Napisano 29 Maja Jak się postarasz to znajdziesz to w google w obrazkach... Dziwię się że Twój LG Oled tego nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 29 Maja Drogi kolego, bądź tak miły i napisz nam KONKRETNIE co masz na myśli, aby nie wyglądało, że coś zmyślasz. PS. A póki co dokładnie tak to wygląda 😐 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 5 Czerwca W dniu 29.05.2024 o 06:33, Eleonor napisał: Jak się postarasz to znajdziesz to w google w obrazkach... Dziwię się że Twój LG Oled tego nie ma No to bądź tak miły i wreszcie napisz co konkretnie masz na myśli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 308 Napisano 6 Czerwca No dobra niech stracę Oszczędzanie energii - 6-ta opcja - po zastosowaniu tego nie powinno się nic wypalić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 6 Czerwca 9 godzin temu, Eleonor napisał: No dobra niech stracę Oszczędzanie energii - 6-ta opcja - po zastosowaniu tego nie powinno się nic wypalić Ty to na serio? 30 kwietnia napisałeś, ze to ustawienie blokuje wypalanie oledow, choćby oglądać tvn24 non - stop, a to jest zwykle oszędzanie energii, o którym pisaliśmy od samego początku, ze niczego nie blokuje i absolutnie nie gwarantuje braku wypaleń! Tak czułem, ze bajki opowiadasz. Słabe to 😕 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 308 Napisano 6 Czerwca E tam - dalej nie dokładnie czytasz... Alboś ślepy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach