pmcomp 1,499 Posted October 25, 2007 Witam, jest to moim skromnym zdaniem jeden z lepszych filmów familijnych jakie zrobiono. Ale zacznijmy od opisu wydania, które tym razem przyszło do mnie z dalekiej Australii: video: AVC, 1080p. audio: PCM 5.1 eng, DD 5.1 eng, fra, ita, ger, spa, DTS fra, ita, ger, spa napisy: eng, fra i mnóstwo innych oczywiście bez polskich dodatki: mało. Jest tam też znaczek DTS HD ale będę to mógł sprawdzić jak dotrze do mnie Samsung 1400 lub SONY 500. Co do filmu napisałem powyżej. Co do jakości transferu video jakość referencyjna. Znakomite zdjęcia śniegu, połaczone z niebieskim niebem dają dobry test ustawień telewizora. Obraz aż chce się oglądać. Mniam. Do tego dźwięk w PCM 5.1 który na prawdę otacza. Odgłosy wichury dają wrażenie że jest się w środku tego zamieszania. Wreszcie w PCM5.1 znakomicie brzmi helikopter (BTW muszę raz jeszcze w PCM 5.1 obejrzeć Black Hwak Down). Także mniam. Polecam. Film i wydanie znakomite. Pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites