Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Proszę Was ogromnie mocno o pomoc 🙂
posiadam tv Sony 65xh9096 od premiery PS5 i przyszedł czas, że chciałbym wymienić owy model na jakiś model OLED. Czytając różne recenzje, testy itp. w pewnym momencie już można stracić wszystkie włosy na głowie próbując wybrać jeden konkretny model, na marginesie włosów już brak od lat kilku 🙂pomóżcie proszę w doborze nowego tv. Poszukuję modelu 65cio calowego posiadającego wszystko co potrzebne do konsoli nowej generacji(odświeżanie, VRR itd sami wiecie najlepiej 🙂)a także do usług streamingowych, telewizji nie oglądam więc tylko te dwie opcje są ważne dla mnie. Ogólnie obie opcje są wykorzystywane mnie więcej w proporcjach pół na pół. Fajnym dodatkiem będzie jeżeli będzie obsługiwany systemem Google bądź w niedalekiej przyszłości będzie aktualizowany z systemu Android go Google Tv. Nie wiem czy wspomniałem ale marka nie ma znaczenia, ważna jest jakoś odbiornika w stosunku do ceny 🙂. Mam nadzieję że nie przejdziecie obojętnie i wspomożecie mnie w tym trudnym wyborze swoją fachową radą
pozdrawiam mocno Dariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.03.2023 o 19:14, Kostek__85 napisał:

Witam. Proszę Was ogromnie mocno o pomoc 🙂
posiadam tv Sony 65xh9096 od premiery PS5 i przyszedł czas, że chciałbym wymienić owy model na jakiś model OLED. Czytając różne recenzje, testy itp. w pewnym momencie już można stracić wszystkie włosy na głowie próbując wybrać jeden konkretny model, na marginesie włosów już brak od lat kilku 🙂pomóżcie proszę w doborze nowego tv. Poszukuję modelu 65cio calowego posiadającego wszystko co potrzebne do konsoli nowej generacji(odświeżanie, VRR itd sami wiecie najlepiej 🙂)a także do usług streamingowych, telewizji nie oglądam więc tylko te dwie opcje są ważne dla mnie. Ogólnie obie opcje są wykorzystywane mnie więcej w proporcjach pół na pół. Fajnym dodatkiem będzie jeżeli będzie obsługiwany systemem Google bądź w niedalekiej przyszłości będzie aktualizowany z systemu Android go Google Tv. Nie wiem czy wspomniałem ale marka nie ma znaczenia, ważna jest jakoś odbiornika w stosunku do ceny 🙂. Mam nadzieję że nie przejdziecie obojętnie i wspomożecie mnie w tym trudnym wyborze swoją fachową radą
pozdrawiam mocno Dariusz

Hej,

Obecnie na rynku telewizorów OLED z systemem GoogleTv/Android mamy de facto dwóch graczy. Jest to oczywiście Sony i Philips. Mówiąc o jakości do ceny na myśl przychodzi model 65A80K. Jest ostatnio bardzo dobrze wyceniony, a i jego możliwości są bardzo rozległe. Oczywiście jest to wybór cena/jakość. Jeśli chcesz czegoś najlepszego, to spójrz na A95K. Oba te modele jeszcze bardziej rozwiną skrzydła po kalibracji ;) Jeśli masz jeszcze pytania, to śmiało

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sony 65A80K bedzie najlepszy wyborem. Akurat sieć MM wystawiła wiele swoich telewizorów jak outlet. Możesz spojrzeć.

https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/telewizor-oled-sony-xr-65a80k-19
https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/telewizor-oled-sony-xr-65a80k-23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi