Skocz do zawartości
Gmeru

Promocje i okazje - Jakas ciekawa promocja? Napisz jak wiesz!

Rekomendowane odpowiedzi

W euro jest promocja 25% na drugą rzecz do poniedziałku, byłby ktoś chętny na podzielenie się rabatem i wspólny zakup w Tv? Planowałem zakup Samsunga ue55nu8072, jest 4399 A wyjdzie po 3850 po rabacie przy zakupie 2, ktoś chętny z Krakowa?

https://m.euro.com.pl/cms/dni-wyposazenia-domu.bhtml

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie patrze na tą promocję i mega wydaje się byc cena na ue65nu8002. Nie dość że mają najniższą cene na ten model 5999 to przy tej promocji cena za jeden wychodzi 5250.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego Samsunga 65" NU8002 też oglądałem. Jakby był ktoś chętny z Warszawy to ja chętnie jednego wezmę. :) Nie wiem tylko jeszcze jak byśmy to załatwili z płatnością przy zakupie przez internet. Ewentualnie mógłbym rozważyć podjechanie do Nowego Dworu po odbiór osobisty w sklepie (w ostateczności może nawet Milanówek)

https://www.neonet.pl/telewizory/tv-samsung-65-ue65nu8002-uhd.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, citmod napisał:

Tego Samsunga 65" NU8002 też oglądałem. Jakby był ktoś chętny z Warszawy to ja chętnie jednego wezmę. :) Nie wiem tylko jeszcze jak byśmy to załatwili z płatnością przy zakupie przez internet. Ewentualnie mógłbym rozważyć podjechanie do Nowego Dworu po odbiór osobisty w sklepie (w ostateczności może nawet Milanówek)

https://www.neonet.pl/telewizory/tv-samsung-65-ue65nu8002-uhd.html

Nie zapomnijcie o cashbacku z planet plus, przy tej kwocie to zawsze coś :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś był chętny to mogę też rozważyć zamiast tego powyższego Samsunga, LG 65" B7V z Media Expert (też mają tą samą promocję). Dwie szt. wychodzą 14606zł do tego 2% z planetplus, i wychodzi 7156zł za szt. Tutaj już możliwy odbiór osobisty bezpośrednio w Warszawie, no albo dogadanie się jakoś z dostawą do domu (ale raczej lepiej podjechać).

https://www.mediaexpert.pl/telewizory/telewizor-lg-oled65b7v,id-823490

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
39 minut temu, citmod napisał:

Jakby ktoś był chętny to mogę też rozważyć zamiast tego powyższego Samsunga, LG 65" B7V z Media Expert (też mają tą samą promocję). Dwie szt. wychodzą 14606zł do tego 2% z planetplus, i wychodzi 7156zł za szt. Tutaj już możliwy odbiór osobisty bezpośrednio w Warszawie, no albo dogadanie się jakoś z dostawą do domu (ale raczej lepiej podjechać).

https://www.mediaexpert.pl/telewizory/telewizor-lg-oled65b7v,id-823490

Wrzuciłem to na Peppera, obserwuj wątek. Może ktoś chętny się znajdzie. 

https://www.pepper.pl/promocje/telewizor-lg-oled65b7v-99779

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chętny na Samsung 82"NU. Cena to 12500 zł za sztukę. Jak coś to piszcie PW. Jestem z Zabrza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eurortvagd przeceny do nawet 2500 w zależności w zależności od wydanej kwoty. Dla przykładu Sony 55xf9005 po przecenie wychodzi 5299 tak tanio jeszcze nie było ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Katowice i okolice. Jeśli jesteś chętny na zakup drugiego sprzętu i podziału rabatem daj znać.

Chce przeznaczyć na tv 4000 - 8000zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Euro jest teraz też oferta na 2500zl rabatu dla zamówien powyżej 15 tyś. Ktoś reflektuje na jakiś sprzęcik za 7.5k +?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Tailor napisał:

W Euro jest teraz też oferta na 2500zl rabatu dla zamówien powyżej 15 tyś. Ktoś reflektuje na jakiś sprzęcik za 7.5k +?

Tak odnośnie tych promocji -25% na drugi.

Ja tak testowo wrzuciłem P20 Pro i HT-ZF9, to jak policzyli ten rabat dla SONY jest dla mnie tajemnicą. Miało być -25% na drugi przedmiot, a jest ponad 1300 zł. 

Cena soundbara 2999 zł. 

Zakup w mediaexpert. 

rabaty.jpg.fb499050e357371248e577199c502a57.jpg

Edytowane przez Tomasz Zawadka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1686,- za HT-ZF9 marzenie :rolleyes:

Znowu cena jego się podniosła. No nic czekam na koniec roku, może dadzą go na jakąś fajną cenę dla Klubowiczów. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem chętny na extra rabat w Media Expert. Chce LG OLED 55G9AV. Teraz jest za 4500 zł. Po podzielenie 25% rabatu na pół wychodzi 4k zł. Wiem, że był taniej ale już niewiele sklepów ma nówki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś chętny na zakup sprzętu w rtv euro agd w Krakowie? Chodzi o rabat 25%, jestem zainteresowany zakupem LG65b7v na raty ;)

Edytowane przez Rainder

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Rainder napisał:

Ktoś chętny na zakup sprzętu w rtv euro agd w Krakowie? Chodzi o rabat 25%, jestem zainteresowany zakupem LG65b7v na raty ;)

Sprawdź czy nie została wyłącznie ekspozycja. Online już brak. Ciekawe czy łączy się to z -800 na karcie podarunkowej ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupowałem lg 65 b7v 2 tyg temu i z tego co mi mówili w neonecie to 3 sztuki jeszcze mieli fabrycznie nowe.

Rabatów nie mieli ale udało się wynegocjować poniżej 7800 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kupowałem lg 65 b7v 2 tyg temu i z tego co mi mówili w neonecie to 3 sztuki jeszcze mieli fabrycznie nowe.
Rabatów nie mieli ale udało się wynegocjować poniżej 7800 
To jak za darmo.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

• Zmieszany 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi