juka999 0 Napisano 25 Listopada 2013 Taka sytuacja: sklep www SATURN, Telewizor PANASONIC TX-P42GT60E za 3752 pln. ( zamiast 4199 ) . Dokładnie ten model chciałem u nich kupić , zamówienie online, odbiór osobisty Wrocław, magnolia lub pasaż ( towar na wyczerpaniu ) przyszło co do czego, to egzemplarz z ekspozycji... gdy zaproponowałem, że poczekam to nie, albo ten albo żegnamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raffal 52 Napisano 25 Listopada 2013 U mnie w końcu pobrali kasę za nowego Assasyna, ale grę mam za 45 zł Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tacho 0 Napisano 1 Grudnia 2013 Witam. Jak ktoś zainteresowany to w Czeladzi w mm jest jeszcze kilka sztuk panasonic 50st60 za 3499 zl. W piątek było ich jeszcze 7 sztuk. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_Fan 18 Napisano 1 Grudnia 2013 W niektórych Saturn można wyrwać Nexus 7 32GB za 999zł a nie za 1199zł Dwie stówki do przodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario 32 Napisano 16 Stycznia 2014 OLED 10tys w dół ! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LechoX 1 Napisano 17 Stycznia 2014 Trochę obniżek na 3D w Merlin.pl - http://merlin.pl/browse/promotion/2/filmy-w-technologii-3D.html Wysłane z N4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esem 0 Napisano 17 Stycznia 2014 Nie idzie tego fątku skrócić do ostatniego tygodnia? Po co komu historyczne okazje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 18 Stycznia 2014 https://ncplus.pl/sklep/promocje Jak ktoś kupi ncplus to dodają w weekend dwa sezony Sherlocka na DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
autorus 11 Napisano 28 Stycznia 2014 Obnizki w saturnie w Jankach. Wiekszosc po 44zl. Wystawione w koszykach. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BART251 0 Napisano 6 Lutego 2014 Witam wszystkich. Mam pytanko trafiłem na okazję zakupu Panasonica TX-P50VT50E w cenie 3690 pln. Jak wiecie jest to model z 2012 r. i jest on z ekspozycji w EUROAGD. Sprawdziłem w menu serwisowym i wiem, że egzemplaż ten przepracował 3170 godzin. co daje ok 8 godzin dzienne przez rok ( 380 włączeń i wyłączeń). Mam pytanko czy warto zakupić ten egzemplaż w tej cenie (wkońcu to VT) czy ilość godzin przeparcowanych może mieć znaczący wpływ na żywotność panelu. W tej cenie można kupić TX-P50ST60E ale parametry zupełnie nieporównywalne z VT. Aha zapomniałem dodać, że w sklepie dają mi jeszcze w pakiecie 300 pln gratis na zakup osprzętu tzn. wieszaka. kabla HDMI itp. Trafiłem przypadkiem na tą wyprzedaż więc wstępnie zarezerwowałem sobie ten egzemplarz i mam mało czasu na podjęcie decyzji, wstępnie planowałem zakup TX-P50GT60E ale cen jak narazie dla mnie zbyt duża 5199 pln w EUROAGD. Bardzo proszę o radę. Z góry wielkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaus71 1 700 Napisano 6 Lutego 2014 W tej cenie można kupić TX-P50ST60E ale parametry zupełnie nieporównywalne z VT. z tego co wiem to ST60 w każdym aspekcie (obrazu) jest lepszy od VT50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marciniozo 64 Napisano 6 Lutego 2014 BART251Cena za VT atrakcyjna, ale ta ilość godzin przepracowanych w sklepie... Ja bym nie kupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raffal 52 Napisano 6 Lutego 2014 W życiu bym nie kupił telewizora który tyle świecił w sklepie, chyba, że za 10% ceny nowego. Sent from my iPhone 5S using Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BART251 0 Napisano 7 Lutego 2014 (edytowane) Ilość godzin można powiedzieć, że w normie bo wychodzi 8 godzin dziennie. Mojemu synowi kupiłem w 2012 r Panasonica TX-P42GT30E i po 20 miesiącach użytkowania ma 2600 godzin pracy z czego 1/4 tego czasu na konsoli. Jeśli chodzi o ST60 to rzeczywiście testy same mówią za siebie że warto ale nie wiem czy lepiej świeci niż VT (inny panel, więcej możliwości ustawień mniejszy inputlag wiele by tego wymieniać). Sam już nie wiem czy brać czy czekać na promocję np. na GT60 chociaż jest ryzyko że w końcu zabraknie egzemplarzy z pudła i same będą z ekspozycji bo przecież Panasonic zaprzestał już produkcji plazm. Edytowane 7 Lutego 2014 przez BART251 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawekR 118 Napisano 7 Lutego 2014 (edytowane) Witam wszystkich. Mam pytanko trafiłem na okazję zakupu Panasonica TX-P50VT50E w cenie 3690 pln. Jak wiecie jest to model z 2012 r. i jest on z ekspozycji w EUROAGD. Sprawdziłem w menu serwisowym i wiem, że egzemplaż ten przepracował 3170 godzin. co daje ok 8 godzin dzienne przez rok ( 380 włączeń i wyłączeń). Mam pytanko czy warto zakupić ten egzemplaż w tej cenie (wkońcu to VT) czy ilość godzin przeparcowanych może mieć znaczący wpływ na żywotność panelu. W tej cenie można kupić TX-P50ST60E ale parametry zupełnie nieporównywalne z VT. Aha zapomniałem dodać, że w sklepie dają mi jeszcze w pakiecie 300 pln gratis na zakup osprzętu tzn. wieszaka. kabla HDMI itp. Trafiłem przypadkiem na tą wyprzedaż więc wstępnie zarezerwowałem sobie ten egzemplarz i mam mało czasu na podjęcie decyzji, wstępnie planowałem zakup TX-P50GT60E ale cen jak narazie dla mnie zbyt duża 5199 pln w EUROAGD. Bardzo proszę o radę. Z góry wielkie dzięki. Nie kupuj plazmy która pracowała na wystawie sklepu w takim cyklu godzinowym i w takich warunkach jak to zazwyczaj się odbywa w sklepach, czyli maks jasność i tryb dynamiczny. Taka praca w sklepie to jak odpowiednik 5 lat w domu. Kijem bym takiego telewizora nie dotknął, chyba że za jakieś groszowe kwoty. Nie ma się co sadzić na takie "okazje". Sam zobacz w jakich warunkach i na jakich nastawach pracują plazmy po sklepach. Toż to zgroza, stopień wyżyłowania panelu nijak ma się do pracy w domu. A ten ma na "budziku" już konkretną ilość godzin. Edytowane 7 Lutego 2014 przez SlawekR 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 741 Napisano 18 Marca 2014 Byc moze to nie jest jakas wyjatkowo promocyjna cena, zwlaszcza po ostatnich 50% cashback-ach w Uk/RoI. Z pewnoscia nie jest to temat interesujacy dla wszystkich hdmaniakow. mozliwe jednak, ze zainteresuje niektorych: http://www.computeruniverse.net /products/90493594/hp-proliant-n54l.asp Zajawke podrzucam, tym ktorzy zainteresowqni sa zakupem lub zrobieniem sobie DIY NAS-a ale cena +4 dyskowych Synology chwilowo jest poza zasiegiem ich mozliwosci finansowych. Takie pudelelko oszczedzic moze nie tylko troche grosza ale tez I trudu zwiazanego z poskladaniem komputera. Mikroserwer na dziendobry przyjmuje 5 dyskow, choc po wgraniu alternatywnego biosu I podlaczeniu dysku przy pomocy kabla e-sata mozna w obudowie zmiescic 6 dysk 3,5", konieczne bedzie jednak kupic , lub wykonac samemu specjalny uchwyt. Mozna tez wlozyc 2,5" (np ssd jako cache) I bez specjalnego uchwytu tez sie obejdzie. Plyta glowna wyposazona jest w 2 sloty pci wiec bez problemu mozna dolozyc dodatkowy kontroler dyskow ze zlaczami e-sata, gdyby komus nie wystarczylo 6 dyskow lub podwojna (czy poczworna) karte sieciowa, bo na plycie wbudowana jest tylko jedna. Bez wzgledu na zainstalowany system nie mozna spodziewac sie, ze NAS pobije wszyskie dostepne NAS-y oferowana sprawnoscia, czy zuzyje mniej energii niz jednostki wyposarzone w procesory ARM lub ATOM, ale moze przyniesc troche frajdy majsterkowiczom. Ja osobiscie uzywam tekiego od miesiaca z Xpenology (Synology DN) I jedynym minusem jest slaba kultura pracy wiatraka, a mam porownanie, bo uzytkuje rowniez blizniaczy model N40L od roku I pomimo tego, ze dziala 24/7 wiatrak jest ledwo slyszalny. Komputer wyposarzony jest w 6 zewnetrznych gniazd USB 2.0 I jedno wewnatrz obudowy, obsluguje dyski 4TB. To juz jest chyba koncowa wyprzedarz zapasow magazynowych, wiec trzeba sie decydowac. Ja wyczekalem do absolutnego minimum, ktore na wyspach wynosilo 90 funtow po odliczeniu cashbacku. Gdyby zainteresowanym nie udalo sie znalezienie w lepszej cenie w Polsce, moze warto pokusic sie o zakup za granica. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 741 Napisano 19 Marca 2014 Dobra. domyslam sie, ze poprzednia okazja byla dla 99.9% czytelnikow bez znaczenia. No to cos bardziej popularnego z Amazon.co.uk: Chromecast za 25£ (5£ znizki, jesli zaglosujecie z Facebooka na Najlepsza na Swiecie Mame, w przeciwnym wypadku 30£) Benhur w steelbooku za 7£, nie tylko dla zbieraczy pudelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 741 Napisano 29 Marca 2014 Dla mieszkajacych na wyspach, to moze byc jakas okazja. Zwlaszcza dla tych, ktorzy nie trawia bzyczenia i powidokow 65VT65 i "musza" go na cos wymienic. Wyglada na to , ze bez doplaty mozna dostac Samsunga 65F90000, 4k a jakze. http://www.electronicworldtv.co.uk/65-Samsung-UE65F9000-4k-Ultra-HD-Freeview-HD-Freesat-HD-Smart-3D-LED-TV-[beeep]E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sprzegielnik 8 Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) Witam. W madiamarkt 5 lat gwarancji na ... oferta do 31.03.2014 Edytowane 30 Marca 2014 przez sprzegielnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 28 Kwietnia 2014 http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/793328,mundial-przed-telewizorem-za-promocyjna-cene-czekaja-nas-wielkie-obnizki-sprzetu-rtv.html Mundial przed telewizorem za promocyjną cenę. Czekają nas wielkie obniżki sprzętu RTV 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matthieu0 0 Napisano 5 Czerwca 2014 Sony 60 cali W855 za 6699 zł w Media Markt Czeladź, do tego raty 0% i karty rabatowe Orlen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 741 Napisano 9 Czerwca 2014 Bitdefender na 6 m-cy ( a moze i dluzej) za darmola http://www.bitdefender.com/media/html/stacksocial/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 741 Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Dzisiaj mozna przytulic UE55HU7500 za 7045 pln. http://www.ibood.com/extra-pl/pl/ Edytowane 18 Czerwca 2014 przez binary 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karimor 5 Napisano 18 Czerwca 2014 Ktoś kiedyś od nich zamawial ?! Ostatnio testowałem ten model oraz H7000. Ten drugi wypadł wg mnie oczywisvie, lepiej. Ale 4K kusi. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebestszyn 0 Napisano 1 Lipca 2014 Witam witam po kilku latach, kiedyś zaczerpnołem tutaj masę dobrych rad i kupiłem sobie telewizor co po dziś dzień jestem bardzo zadowolony, ale przyszedł czas że moi rodzice też zmieniają telewizor u siebie i mój Tatko upolował gdzieś w necie czy w gazetce Rtv Euro Agd dwa modele samsunga, mianowicie UE40H6700 który dwa tunery (nawet nie wiem po co i na co) i chyba jest modelem z 2014, oraz UE40F6770 który nie ma tunerów dwóch i chyba jest z 2013, obydwa są w promocjach 2800 i 2400. Doradźcie mi czy warto się łaszczyć czy może w tej mamonie można coś dla rodziców innego ciekawszego waszym zdaniem kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach