hells1920 0 Posted December 29, 2022 Witam Mam telewizor LG 49LH570V-ZD Chciałem sobie zainstalować amazon prime i disney ale 1. Nie mogę znaleść tych aplikacji nigdzie ich nie ma. 2. Sam lg content strasznie ubogi jest... Parę aplikacji i tyle nic więcej... Najlepsze jest to że mam netflixa ale tamtych już nie. Co mam zrobić? Pròbowałem aktualizację ale nic nie ma. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 pmcomp 1,498 Posted December 29, 2022 (edited) zmienic TV na nowszy albo kupic dobre podelko ze Smart TV. Edited December 29, 2022 by pmcomp Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 afflux 80 Posted January 2, 2023 W dniu 29.12.2022 o 18:26, hells1920 napisał: Co mam zrobić? Pròbowałem aktualizację ale nic nie ma Ostatnia aktualizacja jest z 2018 roku, więc podejrzewam że TV wyprodukowany jest w 2016-2015 albo jeszcze starszy. Tak jak pisze kolega pmcomp dokupić odtwarzacz multimedialny z Smart TV lub kupić nowy TV. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Witam
Mam telewizor LG 49LH570V-ZD
Chciałem sobie zainstalować amazon prime i disney ale
1. Nie mogę znaleść tych aplikacji nigdzie ich nie ma.
2. Sam lg content strasznie ubogi jest...
Parę aplikacji i tyle nic więcej...
Najlepsze jest to że mam netflixa ale tamtych już nie.
Co mam zrobić?
Pròbowałem aktualizację ale nic nie ma.