Marek Knobel 1 Napisano 23 Listopada 2022 Może ktoś podpowie czy warto kupić ten telewizor. Ciężko jest znaleźć jakieś opinie .Jest w Euro w promocji za 8999 Jeżeli nie ten to co innego w podobnej cenie i rozmiarze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_luk 46 Napisano 23 Listopada 2022 Trochę interesowałem się miniledami od LG. Gdzieś przeczytałem, że jeszcze bardziej udało im się w tegorocznych modelach zredukować blooming. Chyba fajny telewizor w tej cenie. Więcej chyba nie pomogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Knobel 1 Napisano 24 Listopada 2022 19 godzin temu, mati_luk napisał: Trochę interesowałem się miniledami od LG. Gdzieś przeczytałem, że jeszcze bardziej udało im się w tegorocznych modelach zredukować blooming. Chyba fajny telewizor w tej cenie. Więcej chyba nie pomogę. Dzięki za odpowiedź 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tim_26 0 Napisano 30 Listopada 2022 Też jestem zainteresowany zakupem tego tv tylko w rozmiarze 55 cali. Może Panowie redaktorzy mogliby na temat tego modelu coś więcej powiedzieć np. czy ma matrycę IPS czy VA, czy ma powłokę antyrefleksyjną albo ile ma stref wygaszania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach