raf7705 965 Napisano 28 Lutego 2023 To musisz zmienić język w ustawieniach.U mnie pobiera po polsku.To musisz zmienić język w ustawieniach.U mnie pobiera po polsku.A żyje w UK Ps. Masakra.Ledwo kupiłem nowego Mercedesa e class, to już nie ma pomidorów w sklepach Chciałem powiedzieć że dobra luksusowe są dostępne a produkty żywieniowe nam wydzielają, najpierw jajka, teraz warzywa.Czuję się jak za komuny, ludzie wymieniają się informacjami, co i gdzie "rzucili".Oczywiście ilość jest reglamentowana. Po 2-3 sztuki na obywatela Śmieje się ale to jest mało śmieszne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 280 Napisano 1 Marca 2023 Wątek o Z9X a Wy nieźle tu złomem zaśmieciliśćie ... Co kogo obchodzi co stoi na podwórku ... Wszyscy mamy pokazywać? Może być także to co na wodzie stoi? Poroszę Moderatora o zrobienie porządku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raf7705 965 Napisano 1 Marca 2023 Ja już zgłosiłem swój post, jako spam.Przepraszam, poniosło mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterD23337 0 Napisano 2 Marca 2023 (edytowane) W dniu 28.02.2023 o 16:21, raf7705 napisał: To musisz zmienić język w ustawieniach. U mnie pobiera po polsku. W ustawieniach Poster Wall mam kilka języków, ale nie mam polskiego do wybory. Jak masz ustawione to wszystko. Mógłbyś podesłać ustawienia. Skąd pobiera u Ciebie te wszystkie dane. Dziękuję z góry za pomoc Edytowane 2 Marca 2023 przez MasterD23337 Dodanie załącznika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STELVIO 318 Napisano 2 Marca 2023 Ja w Posterach też nie mam polskiego. Ale język ustawiasz na początku w ustawieniach. Tak masz? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterD23337 0 Napisano 2 Marca 2023 (edytowane) 39 minut temu, STELVIO napisał: Ja w Posterach też nie mam polskiego. Ale język ustawiasz na początku w ustawieniach. Tak masz? Czy w tym miejscu zmieniałem, to nie wiem. Zobaczę jak wrócę do domu. Chociaż mam menu po polsku. Chyba, że to się ustawia jeszcze w innym miejscu. A z jakich serwisów pobiera Tobie dane? Dzięki Edytowane 2 Marca 2023 przez MasterD23337 Uzupełnienie odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STELVIO 318 Napisano 2 Marca 2023 Z jakich serwisów? Kurcze nie wiem. Gdzieś to pokazuje?Już tylko tu na forum będę ewentualnie odpisywać jakby co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterD23337 0 Napisano 2 Marca 2023 (edytowane) 26 minut temu, STELVIO napisał: Z jakich serwisów? Kurcze nie wiem. Gdzieś to pokazuje? Już tylko tu na forum będę ewentualnie odpisywać jakby co. Jak wejdziesz w Poster Wall i potem w ustawienia, to w którejś zakładce są opcje dokładnie nie pamiętam ale: Preferuj informacje do filmów z : Tmdb lub inne. Coś takiego. Ale jak wrócę to dopiero dam znać co i jak. A masz najnowsze oprogramowanie wgrane ? Edytowane 2 Marca 2023 przez MasterD23337 Uzupełnienie odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STELVIO 318 Napisano 2 Marca 2023 To chyba o to chodzi. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterD23337 0 Napisano 2 Marca 2023 O to chodzi. Dzięki. Jeszcze jak wrócę to sprawdzę ten język. Pozdrawiam i miłego dnia życzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterD23337 0 Napisano 3 Marca 2023 20 godzin temu, STELVIO napisał: Ja w Posterach też nie mam polskiego. Ale język ustawiasz na początku w ustawieniach. Tak masz? Sprawdziłem język w ustawieniach i miałem polski wybrany ( inaczej menu bym nie miał po polsku ). Ale znalazłem opcję gdzie można wyczyścić cały Poster Wall i zresetować go. Po tym zabiegu jak włączyłem Poster Wall, to włączyło mi się okienko konfiguracji, gdzie miałem domyślny język polski. Zatwierdziłem i przeskanowałem dysk. Pobiera już mi w języku polskim. Ale i tak w opcji zmiany języka w Poster Wall polskiego nie ma do wyboru. Ale najważniejsze, że się udało. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STELVIO 318 Napisano 3 Marca 2023 No i super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djslavko 0 Napisano 4 Kwietnia 2023 Hejka wszystkim! Posiadam dość dużą bibliotekę plików muzycznych w formatach bezstratnych flac, wmv jak i koncertów wielokanałowych mkv, czy w zidoo 1000 pro istnieje możliwość podłączenia do amplitunera tak że by audio z plików muzycznych szło po analogu, a oczywiście koncerty po hdmi? pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polak2005 3 Napisano 12 Kwietnia 2023 Czy jest możliwość instalacji jakieś apki typu Adblock ,aby pozbawić się reklam na youtube ? Lub czy są jeszcze jakieś inne skuteczne rozwiązania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raf7705 965 Napisano 12 Kwietnia 2023 Tak.Wykupić abonament 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
somerset 28 Napisano 13 Kwietnia 2023 18 godzin temu, polak2005 napisał: Czy jest możliwość instalacji jakieś apki typu Adblock ,aby pozbawić się reklam na youtube ? Lub czy są jeszcze jakieś inne skuteczne rozwiązania ? Smart Tube Next Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polak2005 3 Napisano 13 Kwietnia 2023 10 godzin temu, somerset napisał: Smart Tube Next Dzięki wielkie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groszek 537 Napisano 16 Kwietnia 2023 Po długiej przewie nowy soft na Z9X Beta v6.4.60 do pobrania tutaj 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marciniozo 64 Napisano 21 Kwietnia 2023 (edytowane) No tak, przerwa była dłuższa, teraz chyba nadrabiają i jest już nowsza wersja 6.4.62. http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/beta-version-v6-4-62-for-z9x-z10-pro-z1000-pro-uhd3000-release.95542/ Zainstalowałem. Naprawili widżet pogody w głównym menu. Miały działać zwiastuny w HT - u mnie nie działają. System działa jakby szybciej. Edytowane 21 Kwietnia 2023 przez marciniozo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groszek 537 Napisano 21 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, marciniozo napisał: Naprawili widżet pogody w głównym menu. Miały działać zwiastuny w HT - u mnie nie działają. System działa jakby szybciej. Faktycznie pogoda działa i faktycznie jest szybciej np. z wczytywaniem posterów. Co dziwne u mnie zwiastuny zaczęły działać - sprawdziłem na chybił trafił kilkanaście pozycji, które wcześniej nie działały. Zrestartowałeś Zidoo po instalacji (głównym wyłącznikiem z tyłu)? Zauważyłem, że dobrze odłączyć go od prądu po instalce. Na szybko to tyle. Na spokojnie zerknę jak reszta. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marciniozo 64 Napisano 21 Kwietnia 2023 O faktycznie, nie resetowałem. Zaraz to uczynię i sprawdzę jak Iga Świątek skończy grać mecz z Pliskovą. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marciniozo 64 Napisano 21 Kwietnia 2023 Iga wygrała i fajnie, ale zwiastuny dalej u mnie nie działają...i to nie jest fajnie. Ale luzik, można bez tego żyć. Generalnie urządzenie działa OK. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STELVIO 318 Napisano 21 Kwietnia 2023 A u mnie pogody dalej nie wczytuje. Ale też mogę bez tego żyć. Zwiastuny były kiedyś ale się skończyły. Więc w sumie nie wiem co jest w tych aktualizacjach. Ale uj z tym. I tak lubię ten sprzęt. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groszek 537 Napisano 22 Kwietnia 2023 (edytowane) 9 godzin temu, marciniozo napisał: ale zwiastuny dalej u mnie nie działają... 9 godzin temu, STELVIO napisał: Zwiastuny były kiedyś ale się skończyły. Ale numer. Może spróbujcie ponownie aktualizować źródła (to kilka sekund roboty). A ikonka "klapsa filmowego" też nic nie odpali? Wcześniej (jak nie działały zwiastuny), komunikował o błędzie. Teraz sprawdziłem i jest ok. Oceny mam ustawione z IMDB, ale to nie powinno mieć żadnego znaczenia (chociaż 🤪 ) Faktycznie u mnie też zwiastuny przestały sobie działać w pewnym momencie. I to nie było po zmianie softa, tylko tak po prostu pewnego dnia... Na chwilę obecną wszystko działa, ale w sumie to na tych zwiastunach/pogodzie specjalnie mi nie zależy, bo: 9 godzin temu, STELVIO napisał: Ale uj z tym. I tak lubię ten sprzęt. Ja również 😁 Edytowane 22 Kwietnia 2023 przez Groszek 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marciniozo 64 Napisano 22 Kwietnia 2023 Dokładnie, bez zwiastunów, czy pogody można żyć - to pierdoły. A sprzęt zacny. Bardzo dobra jakość obrazu i dźwięku. Odtwarza praktycznie wszystko, do tego duże możliwości konfiguracji. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach