afflux 80 Napisano 16 Listopada 2021 Witam, od wczoraj miała ruszyć promocja dla właścicieli Smart TV od LG. Promocja na wydłużony okres próbny serwisu Aplle TV+ https://lgnews.pl/162647-lg-zaoferuje-klientom-apple-tv-bezplatny-trzymiesieczny-okres-probny Niestety na moim LG B9 nie pojawił się baner reklamowy w LG Content Store ani żadna instrukcja w menu telewizora. Niestety wsparcie LG doradziło abym się wylogował z aplikacji Apple TV. Zrobię tak jak wrócę z pracy, ale podejrzewam że nie tutaj leży problem. Proszę niech ktoś da znać, komu ta promocja sie pojawiła. dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaus71 1 699 Napisano 16 Listopada 2021 1 godzinę temu, afflux napisał: Proszę niech ktoś da znać, komu ta promocja sie pojawiła. lg e6 - jest i bezproblemowa aktywacja - ale ja nie miałem wykorzystanego okresu darmowego w apple tv 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afflux 80 Napisano 16 Listopada 2021 7 godzin temu, klaus71 napisał: lg e6 - jest i bezproblemowa aktywacja Dziękuję za odpowiedź. Okazało się że wystarczyło dołączyć telewizor od sieci elektrycznej i po włączeniu pojawiła się promocja . Skorzystałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiek_31 187 Napisano 17 Listopada 2021 U mnie na C9 też poszło, z tym że nie dostałem żadnego info i musiałem się przeklikać przez LG Content. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionel 16 Napisano 17 Listopada 2021 Nie mam konta Apple. Wczoraj przy włączeniu TV wyskoczył baner z promocją. Jak ją teraz aktywować ? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afflux 80 Napisano 17 Listopada 2021 Musisz mieć konto na Apple tak zwane "Apple ID". Następnie przechodzisz za pomocą kodu QR na stronę z promocją. Wpisujesz kod który aktywuje promocję na Twoim TV. I cieszysz się dostępem do Apple TV + na trzy miesiące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach