Skocz do zawartości
Redakcja

HBO Max wejdzie do Polski i zastąpi HBO GO. Jak zmieni się oferta serwisu i czy poprawi się jego jakość na Android TV?

Rekomendowane odpowiedzi

HBO Max wejdzie do Polski i zastąpi HBO GO. Jak zmieni się oferta serwisu i czy poprawi się jego jakość na Android TV?

HBO Max to już trzecie wcielenie usługi streamingowej amerykańskiego giganta, która w 2021 roku ma wejść do Europy i zastąpić - także w Polsce - obecne tu od dawna HBO GO. Co oznacza ta zmiana dla użytkowników, kiedy nastąpi i jakie nowe produkcje będzie można obejrzeć?

Przeczytaj całość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie tyle znaczy, HBO go, przestało działać w UK.
Kij im w oko.
Trochę klientów im odpadło, to zapewne HBO max będzie droższe.
Pod płaszczykiem nowej usługi, cena pójdzie w górę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli nadal będą je dodawali za free do abonamentu HBO to nie mam nic przeciwko.
Informacja o lepszej jakości cieszy mnie bardzo bo HBO GO pod tym względem to jakaś kpina.

• Plusik 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakość HBO Go, jest taka sama jak kanału HBO na satelicie, może nawet trochę lepsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, raf7705 napisał:

Jakość HBO Go, jest taka sama jak kanału HBO na satelicie, może nawet trochę lepsza.

No to chyba że u Ciebie, u mnie na satelicie mam chociażby do wyboru oryginalną ścieżkę dźwiękową w DD5.1 (oczywiście nie dla wszystkich produkcji), czego na HBO GO nie ma, zazwyczaj jest 2.0.
Poza tym via satelita HBO jest rozsyłane przez „dziadowskie” transpondery Polsatu który upycha na nich ile tylko może, a w streamingu HBO samo może decydować z jaką jakością będzie wysyłało treść, niestety wysyła z jakością kiepską.

• Plusik 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi