phoebo 3 Posted December 22, 2020 Witam Jestem świeżym użytkownikiem Sony A8. Czy jest możliwość podniesienia tv na nogach? Sprzet stoi na szafce i nie chce go wieszać, a w obecnej sytuacji praktycznie nie ma opcji uzywac go z soundbarem. Moze mozna dokupić jakiś inny stojak? Albo jakoś dostosować te nóżki z zestawu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robert_1988_KrK 473 Posted December 23, 2020 12 godzin temu, phoebo napisał: Moze mozna dokupić jakiś inny stojak? Albo jakoś dostosować te nóżki z zestawu? Nie, ale Soundbar można powiesić. Quote Share this post Link to post Share on other sites
phoebo 3 Posted December 23, 2020 10 godzin temu, Robert_1988_KrK napisał: Nie, ale Soundbar można powiesić. Jednak da się te nóżki z zestawu dostosować - wystarczy odkręcić górę, zmienić ich pozycję i dokręcić tę część, która wchodzi do środka. TV podniósł się o kilka cm. Pozdrawiam 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pupil 23 Posted December 23, 2020 Fajnie by było jakbyś umieścił foto co i jak,bo przed pewno nie bardzo.I jak to wygląda z grajbelką.Pomogło by to pomogło nowym użytkownikom i nie tylko:) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barnaba 1,078 Posted December 29, 2020 W dniu 22.12.2020 o 23:39, phoebo napisał: Witam Jestem świeżym użytkownikiem Sony A8. Czy jest możliwość podniesienia tv na nogach? Sprzet stoi na szafce i nie chce go wieszać, a w obecnej sytuacji praktycznie nie ma opcji uzywac go z soundbarem. Moze mozna dokupić jakiś inny stojak? Albo jakoś dostosować te nóżki z zestawu? Nie wiem, czy o to ci chodzi, ale dzisiaj pojawiło się na ibood Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Ru 2 Posted December 3, 2021 Wykręć nóżki i można je zmontować w taki sposób, że spokojnie soundbar przed tv się zmieści, mój jbl 5.1 wchodzi pod ke55a8 bez problemu 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites