KapczyK 0 Posted December 22, 2020 1. Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor ? ok. 23m22. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora ? ok. 3/4m3. Ile osób zasiada przed telewizorem ? 14. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu - czy kąty są ważne ? Delikatnie pod kątem5. Telewizor ma stać czy ma wisieć ? Będzie wisieć nad biurkiem6. Jak słońce świeci w pokoju ? Od strony południowej7. Jaki masz obecnie telewizor ? Brak8. Co chcemy aby telewizor posiadał ? 4K, Smart TV / Android TV, szczególnie Netflix9. Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora: ( 4K, HD, SD ) ? 4K10. Jakie urządzenia będą podłączone do telewizora ? PC11. Ile godzin dziennie będzie pracować telewizor ? od 2h do 4h12. Preferujesz matrycę matową czy błyszczącą ? Matowa 13. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej ? Serial/Film (Netflix,Player)14. Czy zamierzasz korzystać z internetu na ekranie telewizora ? Raczej nie15. Czy zamierzasz grać w gry PC / konsola - jeśli tak to ile % dziennie? Nie16. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień ? Południe i wieczór17. Preferencje co do wielkości? od 60" do 70" (65" chyba będzie idealne)18. Co Cię denerwuje w telewizorach ? -19. Preferencje co do marki ? Brak20. Czy telewizor ma mieć 3D - jeśli tak to jakie , pasywne czy aktywne ? Bez 3D21. Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup ? 2500zł do max 3000zł Szukam telewizora, który w tym budżecie zapewni mi najlepszą jakość do ceny. Wiem, że przy tej wielkości telewizora nie mogę spodziewać się super TV, ale ma on mi służyć praktycznie tylko do Netflixa/Playera. Jakiej firmy, model uchwytu szukać do telewizora tej wielkości? Quote Share this post Link to post Share on other sites
FrankyGoes 80 Posted December 27, 2020 Szukasz dużego telewizora w bardzo niewielkim budżecie, będzie niewiele propozycji. Rozpatrz Philips 65PUS7354, o ile znajdziesz go jeszcze w sklepach (jego ostatnia cena to była 3000 PLN). Quote Share this post Link to post Share on other sites