ffallen 4 Napisano 14 Lipca 2020 (edytowane) Zobacz ofertę [Wycena] Sony KD-65ZF9 Siema wszystkim. Noszę się z zamiarem przesiadki z LCD na OLED. Zastanawiam się jeszcze czy ostatecznie wystawić ofertę, dlatego proszę potraktować tego posta jako PROŚBĘ o szacunkową wycenę, a nie ofertę. Praktycznie nikt tego telewizora nie sprzedaje i w sumie się nie dziwie bo jest świetny, ale kusi przesiadka na OLED. Sony KD-65ZF9 4KGwarancja: 5-letnia Serwis Extra Plus do 15-06-2024r.Kalibracja: Skalibrujtv.pl z lipca 2019r. Ile według was obecnie byłby wart? Tak wiem "tyle ile ktoś za niego zapłaci" Ale chodzi o rząd wielkości. Długa gwarancja i to, że jest profesjonalnie skalibrowany powinno nieco podnieść wartość. Pytam bo jestem ciekaw czy w ogóle warto bawić się w sprzedaż Cena 7 999,00 zł Dodający ffallen Wysłano 14.07.2020 Kategoria Telewizory Edytowane 14 Lipca 2020 przez ffallen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
espar44 2 Napisano 20 Lipca 2020 W lutym tu na forum kolega sprzedawał Q90r za 6 tys ostatnio na olx zd9 też był za 6 tys a xe93 chodzą w okolicy 4,5 tys. W tych widełkach widziałbym cenę zf9. Napisz na PW jaka cena cię interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
feroman 1 Napisano 25 Lipca 2020 W dniu 21.07.2020 o 00:55, espar44 napisał: W lutym tu na forum kolega sprzedawał Q90r za 6 tys ostatnio na olx zd9 też był za 6 tys a xe93 chodzą w okolicy 4,5 tys. W tych widełkach widziałbym cenę zf9. Napisz na PW jaka cena cię interesuje. Dlaczego,niby kolega ma podawać cene na pw,a nie na ogólnym forum? Moim zdaniem długa gwarancja i kalibracja mocno podnosi cene,absolutnie minimalna cena za ten tv to 8tyś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barnaba 1 067 Napisano 25 Lipca 2020 Wg mnie, sprzedający powinien ucieszyć się przy każdej ofercie przekraczającej 5000 zł. To podobno niezły tv, ale jednak używany. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach