Redakcja 16 853 Napisano 27 Kwietnia 2020 Z tygodnia na tydzień, dowiadujemy się o zamknięciu kolejnych znanych tytułów prasowych różnej treści - w tym niestety o grach. CD-Action to największy polski magazyn o tej tematyce, który w obecnej formie, przechodzi właśnie do historii. Przeczytaj całość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 746 Napisano 27 Kwietnia 2020 Smutna historia bo konczy pewien etap i bynajmniej nie robi tego w godny sposob. Na pocieszenie cos sie konczy, cos zaczyna. Szczegolnie w latach 20 tych XXI wieku nie powinno to byc zbyt wielkim problemem. PS. Przypomina mi sie historia dawnych lat gdzie Top Secret przeistoczyl sie/czesciowo skladowo w Secret Service. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaus71 1 708 Napisano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) mogli przejść na wersję elektroniczną w cenie 4-5 zł za nr ja kupowałem papier ale "darmówki" czasami zwracały koszt zakupu całego numeru który to w prenumeracie kosztował tylko 9zł z wysyłką Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez klaus71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach