sensei 28 Napisano 15 Czerwca 2019 Zobacz ofertę [S] Sony KDL-65W855C na gwarancji Cześć Oferuję na sprzedaż przebój roku 2015 czyli 120Hz FHD 65cali Sony z podświetleniem Direct LED Telewizor kupiłem 10.2015 wraz z rozszerzoną gwarancją Serwis Extra Plus do 10.2019 - rozszerzona gwarancja może być przeniesiona na nowego właściciela. Telewizor był kalibrowany przez Macieja i uzyskał fantastyczne prawie 6000 jednostek kontrastu ON/OFF po kalibracji dzięki czemu w zaciemnionym pomieszczeniu i przy odpowiednim materiale źródłowym jesteśmy w stanie osiągnąć efekt zlewania się czarnej ramki telewizora z otoczeniem w filmach i serialach. Posiadam raport z kalibracji. Telewizor jest w pełni sprawny, w bardzo dobrym stanie, posiadam komplet dokumentów, pilot i nóżka w zestawie, oraz pudełko z oryginalnym wypełnieniem. Jest to drugi telewizor w domu, dlatego nie ma wyświetlonych nie wiadomo ile godzin, ale nie wiem jak dokładnie sprawdzić ilość, jak ktoś podpowie, to będę mógł sprawdzić. Generalnie używałem go w 80% do grania i w 20% do filmów / seriali i to takich zastosowań go rekomenduję. Natomiast ze względu na efekt bandingu jaki posiadały wszystkie konstrukcje z tego okresu (w mniejszym lub większym stopniu) nie polecam go do oglądania piłki nożnej, aczkolwiek są osoby którym ten efekt w ogóle nie przeszkadza / nie widzą go. Wtedy telewizor odwdzięczy się genialnym odwzorowaniem ruchu dzięki 120Hz matrycy i odpowiednim algorytmom. W zasadzie miałem go sobie jeszcze zostawić 2 lata, ale pojawiła się szansa kupna nowego ZF9 także tego W razie dodatkowych pytań proszę pisać na PM, odbiór tylko osobiście w Ząbkach pod Warszawą Cena 3 000,00 zł Dodający sensei Wysłano 15.06.2019 Kategoria Telewizory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sensei 28 Napisano 16 Czerwca 2019 Sprzedane, do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach