Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
stodd

55PUS7303

Polecane posty

Napisano (edytowany)

Cześć,

Piszę z problemem, zakupiłem dzisiaj telewiozor, wszystko cacy. Kupowałem przez internet.
Przychodzę do domu (odbiór osobisty co prawda), podłączam wszystko fajne, internet jest, netflixa włączam i jest git.
Po chwili spostrzegłem, że jakoś na środku telewizora (u góry) znajduje się dziwne zielone światło Ambilighta. Po obserwacjach zauważyłem, że 3 diody mniej więcej na środku górnego paska ledów Ambilight palą się na zielono po wyłączeniu telewizora i za każdym razem, jak wszystkie inne diody gasną, to te palą się na zielono.

Próbowałem aktualizacji oprogramowania, restartu do ustawień fabrycznych oraz całkowitej konfiguracji telewizora od początku i niestety bez efektu.


Co powinienem zrobić?
Oddać jutro bez podania przyczyny?
Mówić w ogóle o tym w sklepie?

Bardzo dziękuję za pomoc.

Edytowano przez stodd

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Opisany problem widzę pierwszy raz - zadzwoń do sklepu, może wyślij maila - żeby nie nachodzić się bez problemu, a jak nie pomoże to oddaj.

Oczywiście tak nie powinno być.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Utwórz nowe...