Skocz do zawartości
crazy-j

Co w sobotni wieczor na Cyfrze w HD ?

Rekomendowane odpowiedzi

oczywiscie nie w Polsce tylko w Szwecji. Wlasnie bez problemu uruchomili HD FILM i HD SPORT. Nie ma innej telewizji HD wiec nikt ich nie poganial. Drozej ale bez przesady (o stosunku do pensji nie wspomne).
Oj cos mam wrazenie, ze brak HD w polskiej cyfrze to problem polityczny a nie techniczny :) (oczywiscie mysle o polityce firmy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie się ostatnio zastanawiałem jak to jest , ze oni twierdzą że nie ma w tym momencie treści w HD na rynku. Jest tego mało i dlatego na tą chwilę jest mało HD w Cyfrze kiedy w innych pakietach poza Polską jadą z HD ostro i jakoś im nie brakuje filmów. Jeśli ktoś może to wytłumaczyć to chętnie przeczytam. Czy to brak kasy :) ? Czy to brak zapału :) ? Czy to brak podpisanych umów na kopie w HD ? :angry: Czy to olewanie klientów :angry: ? Czy to może ręka w nocniku Cyfry po starcie n ?:angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Myśle, żę wszystkiego po trochu daniel, oczywiście poza brakiem kasy, bo na to raczej nie narzekają.
Zdaje się, że zbyt wielu polaków (ew. obcokrajowców przesiąkniętych polską mentalnością) zasiada w zarządzie C+.
Zarabiają kase, firma nieźle prosperuje, to po co martwić sie o jakieś "bzdety" ? Nie myślą przyszłościowo, że za jakiś czas może im sięto wielokrotnie zwrócić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tamten C+HD to mistrzowski obraz...eh właśnie oglądam SWIII....porażka; /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='whiteghost' post='39970' date='23.02.2007, 21:13 ']A widziałeś już film z C+ szwedzkiego Gmeru ?[/quote]

Mam ze 25 filmów z C MORE HD (C+HD) i już wiele razy mówiliśmy o tym na forum...prawie 18mbps i 1080i: OBRAZ POWALA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ech, czyli tylko im pozazdrościć. Może u nas też C+ będzie kiedyś nadawało w takiej jakości.. za rok, dwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sorry ja troszke nie w temacie ale na jakim module w to oglodacie poniewaz moj aston lecial z cyfro hd do konca stycznia a od lutego nic nie odbiera. wie ktos jak go znowu uruchomic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale jak, że WŁAŚNIE uruchomili? Przecież C More HD wystartowało 1.09.2005, czyli ponad rok temu, wcześniej niż Premiere (listopad 2005), Sky UK(22 maj 2006) i Sky Italia (chyba lipiec 2006). Czyli był pierwszym kanałem filmowym w Europie, stąd też decyzja o nadawaniu w MPEG2.

Kanał fajny, ale Sin City puszczali już dziesiątki razy, tak samo jak resztę tych filmów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi