Skocz do zawartości
  • 0
luqeee

LG 50UK6300 czy 50UK6500??

Pytanie

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/32fd61359

Witam czy te telewizory poza obudową czymś się różnią?? Chodzi mi o jakość obrazu, Wg porównywarki jest ta sama matryca jednak gdzieś wyczytałem ze ta w UK 6300 jest gorsza. Chodzi mi o jakość obrazu (cena miedzy telewizorami to 350 zł). Czy warto tyle dopłaci?? Zaznacza ze oba telewizory mają końcówkę niż w porównywarce (LG 50UK6300MLB,  LG 50UK6500MLA  ) czy to ma jakieś znaczenie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/32fd61359
Witam czy te telewizory poza obudową czymś się różnią?? Chodzi mi o jakość obrazu, Wg porównywarki jest ta sama matryca jednak gdzieś wyczytałem ze ta w UK 6300 jest gorsza. Chodzi mi o jakość obrazu (cena miedzy telewizorami to 350 zł). Czy warto tyle dopłaci?? Zaznacza ze oba telewizory mają końcówkę niż w porównywarce (LG 50UK6300MLB,  LG 50UK6500MLA  ) czy to ma jakieś znaczenie??
Nie wiem jak 6300 ale 6500 dla mnie obraz kaszana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Chodzi Ci o kąty widzenia czy ogólnie obraz ??
Chodzi o jakoś wyświetlanego obrazu, patrzyłem w 2 sklepach ten TV w porównaniu do innych w tej klasie cenowej na tych samyvh kanałach SD i HD oraz filmy FHD i powiem szczerze zawiodłem się, polecany TV a jakość gorsza. Na wszelki wypadej poszedłem do innego sklepu, bo pomyślałem, że chcą wypromować inny Tv lub leżaki ale sytuavcja ta sama.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0

To jak obraz wygląda w sklepie a w domu to dwa różne światy. W sklepach często mają obrazy demo specjalnie spreparowane które wyglądają najlepiej jak się tylko da a nawet lepiej niż się da ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi