Skocz do zawartości
Gmeru

Philips Blu-ray Disc BDP9000 od maja w Europie

Rekomendowane odpowiedzi

[news]Philips przymierza się do wprowadzenia na rynek swojego pierwszego odtwarzacza Blu-ray Disc na rynek niemiecki. Cena odtwarzacza w Europie jest jeszcze sprawą otwartą W USA kosztuje on dokładnie 999$, ale wersja europejska ma wprowadzonych nieco zmian, co w efekcie końcowym może spowodować wyższa cenę urządzenia (że nie wspomnę o większych w Europie obciążeniach fiskalnych).

[center][img]http://img402.imageshack.us/img402/6063/philipsbdp900002ga9.jpg[/img][/center]

Początkowo Philips był zawieszony między odtwarzaczem Blu-ray Disc a centralą multimedialną wyposażoną w odtwarzacz BD. W końcu uznano, że popyt na tak zawansowane technologiczne urządzenie jest jeszcze niewielki.
Źródło:nowetrendy.pl[/news]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Gmeru' post='37808' date='05.02.2007, 10:59 '][news]Philips przymierza się do wprowadzenia na rynek swojego pierwszego odtwarzacza Blu-ray Disc na rynek niemiecki. Cena odtwarzacza w Europie jest jeszcze sprawą otwartą W USA kosztuje on dokładnie 999$, ale wersja europejska ma wprowadzonych nieco zmian, co w efekcie końcowym może spowodować wyższa cenę urządzenia (że nie wspomnę o większych w Europie obciążeniach fiskalnych).

[center][img]http://img402.imageshack.us/img402/6063/philipsbdp900002ga9.jpg[/img][/center]

Początkowo Philips był zawieszony między odtwarzaczem Blu-ray Disc a centralą multimedialną wyposażoną w odtwarzacz BD. W końcu uznano, że popyt na tak zawansowane technologiczne urządzenie jest jeszcze niewielki.
Źródło:nowetrendy.pl[/news][/quote]
To pewnie ten model, ktory byl w demosie HD Philipsa na temat technologii Blueray.
Zawsze sie zastanawialem co oni pokazuja, bo nigdy nie udalo mi sie znalezc
info, ze taki model juz sie pojawil. Widac byl to prototyp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Za chiny Ludowe nie kupie NIC z Philipsa
Cokolwiek brałem do reki (philipsa) było niedopracowane - od maszynki do golenia po wieże audio... masakra
Mialem juz kilkakrtonie kontakt z tą marka - w kazdym wypadku żałowałem zakupu
Lepiej cierpliwie poczekać na klocuszki np ... Onkyo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='mobor' post='38098' date='07.02.2007, 10:24 ']Za chiny Ludowe nie kupie NIC z Philipsa
Cokolwiek brałem do reki (philipsa) było niedopracowane - od maszynki do golenia po wieże audio... masakra[/quote]
O przepraszam bardzo mam maszynke do golenia Philipsa (co prawda to jedyny moj sprzet tej firmy)
i juz od 12 lat dziala idealnie, jedynie akumulator nieco siada - ale to normalne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi