Skocz do zawartości
michalind

[KUPIĘ] Porządny używany telewizor za ~1000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

poszukuję jakiegoś TV w okolicach 1000zł, w porywach 1500zł przy naprawdę dobrych ofertach.
Nie spodziewam się cudów, na pewno TV będzie podstarzały.
Przesiadam się z OLED, więc jakość obrazu ważna. Z tego powodu celuję w plazmy, rozmiar 42+
Smart TV mało ważne - mam to w urządzeniu, które podłączę do telewizora. 

Najchętniej Wrocław i okolice.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, 

Mam plazmę Samsung PS51D550. Działała sobie super przez ok 5 lat, kiedy to tydzień temu postanowiła się nie uruchomić (brak obrazu i klikanie przełącznika). Serwisant stwierdził, że padł moduł X-SUS, (dokładnie LJ92-01763A) i należy go wymienić, ew. wymienić tranzystory na module - koszt  naprawy 280 zł w serwisie lub kilkadziesiąt zł samemu. Modułu nie mogłem znaleźć do kupienia w PL. Można ściągnąć z USA za ok 170 zł ale nie chce mi się już czekać, gdyż i tak planowałem zakup TV w tym roku.

Poza tym nigdy nie miałem z nim żadnych problemów - filmy z pendrive'a odtwarza bez problemu. Regularnie też oglądaliśmy materiał przez Chromecasta (Netflix, Youtube, itd). 

W związku z tym, jeśli jesteś zainteresowany to mogę sprzedać ten TV za 500-600 zł. Jeśli za 600 zł, to dorzucę Chromecasta. Niech całość posłuży komuś, kto chciałby go naprawić. 

Mieszkam pod Oławą. Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam na PW. 

Dorzucam foto telewizora (z moim odbiciem :-)) oraz modułu. 

Pozdrawiam, 

Piotrek

LJ92-01763A.jpg

PS51D550.jpg

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Ja mam plazmę Panasonica 42GT TV zakupiony w 12 2010r Jestem z Wodzisławia Śl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi