Skocz do zawartości
amstrad

Nowe kanały sportowe w N

Rekomendowane odpowiedzi

no i po pierwszej trasmisji w n. komentarz - niezly, obraz - bez rewelacji, ale tez bez jakiejs wielkiej tragedii, u mnie bylo lepiej niz na axn, ale jednak zdecydowanie gorzej niz na tvn. gdyby jeszcze takiego wiatru nie bylo za oknem, bo szatkowalo od czasu do czasu niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mi sie podobało...Bundesliga Rulez Czekam na retransmisje na Nsporcie...8D

Mi już wystarczy sportu na N'ce ale wiem że będzie więcej i więcej...[!!!]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, że przełączam i tu i tu i wszędzie leci coś na żywo. Jednak ta jakość ,,,,poraża :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądam teraz sportklub. Za co sportklub bierze pieniądze od N i kablówek? Za 0,5 mbps ? SZOK takiej jakości jeszcze nie wiedziałem na oczy :) (tzn. widziałem w telefonie komórkowym).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='Gmeru' post='50080' date='12.06.2007, 19:25 ']Oglądam teraz sportklub. Za co sportklub bierze pieniądze od N i kablówek? Za 0,5 mbps ? SZOK takiej jakości jeszcze nie wiedziałem na oczy :) (tzn. widziałem w telefonie komórkowym).[/quote]

Gmeru zainwestuj w lepszy TV :lol: a nie oglądasz w CRT
ps. Sport Klub sprzedaje sieczkę z pikselami wielkości pięści, siara na maksa!

Edytowane przez Tery777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='Tery777' post='50087' date='12.06.2007, 22:25 ']Gmeru zainwestuj w lepszy TV a nie masz pewnie CRT[/quote]
:):lol::(:lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='Tery777' post='50087' date='12.06.2007, 22:25 ']Gmeru zainwestuj w lepszy TV :rolleyes: a nie oglądasz w CRT
ps. Sport Klub sprzedaje sieczkę z pikselami wielkości pięści, siara na maksa![/quote]

Pewno ma rubina i dlatego ma kiepską jakość :) (gmeru tylko nie banuj ;p )

kanał przoduje i chyba wygra nagrodę za najgorszy bitrate na świecie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
macie jakieś wiadomości na temat foxlife??? pojawi się on w ofercie czy raczej możemy zapomnieć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak narazie nic nie wiadomo. Niektórzy spekulują, że do pakietu Informacja i rozrywka dołączyć mają dwa nowe kanały: Polsat i TV4. I powiem nawet, że może to być realne, bo wiemy jak teraz TVN i Polsat ze soba współpracują. Może będzie wymiana np. Polsat za Religię TV :)

PS: A tak wogóle to witam, bo długo jestem tu zarejestrowany a dopiero pierwszy post :)
PS2: Właśnie przepraszam, że w złym temacie

Edytowane przez Laki13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi