Skocz do zawartości
Jakub Krawczyński

Obcy: Przymierze świetnie radzi sobie na rynku Blu-ray

Rekomendowane odpowiedzi

Obcy: Przymierze świetnie radzi sobie na rynku Blu-ray

Właśnie napłynęły dokładne dane sprzedaży dotyczące filmu Obcy: Przymierze. Osoby oczekujące kontynuacji mogą patrzeć na rozwój sytuacji z optymizmem. Film już po jednym tygodniu wszedł do top 20 najlepiej sprzedających się tytułów na Blu-ray.

Przeczytaj całość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ciekawe, mnie się film podobał średnio chodź usilnie dałem mu szansę 3 razy. Na BD też u mnie nie zagościł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja byłem dwa :) A mnie się naprawdę podobał. Tzn. nie miałem go za nieskazitelne arcydzieło, ale tak wyszło, że nadal pozostaje to dla mnie jeden z najlepszych filmów w tym roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja byłem filmem "Obcy Przymierze" Zachwycony. Moim zdaniem jak już się bawią w te prequele Obcego to niech się bawią do końca, a potem z Obcym niech robią co chcą. A ten hejt który panuje na ten film, moim zdaniem wynika z tego że ludzie dzisiaj nie potrafią się zachwycać. W dzisiejszych czasach jak film nie jest realistyczny, logiczny czy zgodny z prawami fizyki to od razu muszą to wytykać. Czasami mam wrażenie że niektórzy ludzie nie potrafią oddzielić filmu od życia. No i każdy film rządzi się swoimi prawami które z życiem mają mało wspólnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja byłem filmem "Obcy Przymierze" Zachwycony. Moim zdaniem jak już się bawią w te prequele Obcego to niech się bawią do końca, a potem z Obcym niech robią co chcą. A ten hejt który panuje na ten film, moim zdaniem wynika z tego że ludzie dzisiaj nie potrafią się zachwycać. W dzisiejszych czasach jak film nie jest realistyczny, logiczny czy zgodny z prawami fizyki to od razu muszą to wytykać. Czasami mam wrażenie że niektórzy ludzie nie potrafią oddzielić filmu od życia. No i każdy film rządzi się swoimi prawami które z życiem mają mało wspólnego.
Mi też się podobał jedynie głupota tych ludzi strasznie radziła ;-)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi