Itachi 0 Napisano 22 Sierpnia 2017 Witam, chciałbym zapytać co dokładnie potrzebuję by odbierać telewizji na kartę nc+. Proszę o podanie linków lub dokładnych nazw wszystkiego co jest potrzebne:) Jeżeli to ważne, najprawdopodobniej kupie Moduł CAM CI+ Telewizor 55mu7052 lub 55ks9000 (jutro wybiorę jeden z tych dwóch modeli:) Tak z ciekawości, wie ktoś dlaczego ten moduł jest droższy od zwykłego dekodera, który ma w zestawie dysk? Są może jeszcze inne ciekawe oferty telewizji na kartę? Z góry bardzo dziękuje za pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 499 Napisano 23 Sierpnia 2017 Potrzebujesz telewizor z wbudowanym tunerem SAT DVB-S/S2 i z czytnikiem CI+, do którego włożysz moduł CAM. To wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Subman 1 061 Napisano 23 Sierpnia 2017 nc+ woli dzierżawić swoje dekodery niż moduły CAM. Ja byłem abonentem nc+ i nie mogłem wymienić swojego starego dekodera na CAM. Jedyną metodą było rozwiązanie starej umowy i podpisanie nowej. Co do opłaty - ja zapłaciłem 9.9 zł za aktywację. Potem już nie trzeba płacić żadnej opłaty za dzierżawę modułu CAM, więc wychodzi i tak taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Itachi 0 Napisano 23 Sierpnia 2017 Rozumiem, ale oprócz tego modułu(lub dekodera) potrzebuje chyba jakaś antenę, kable(od anteny do tv) itd i tutaj nie mam pojęcia co potrzebuję kupić:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Subman 1 061 Napisano 23 Sierpnia 2017 2 minuty temu, Itachi napisał: Rozumiem, ale oprócz tego modułu(lub dekodera) potrzebuje chyba jakaś antenę, kable(od anteny do tv) itd i tutaj nie mam pojęcia co potrzebuję kupić:) https://forum.ncplus.pl/forum/files/faq_images/hk/ant/instrukcja_samoinstalacji_anteny.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach