damianC902 3 Napisano 9 Czerwca 2017 Witam, Czy są jakieś sensowne recenzje owego modelu/modeli? Zastanawiam się nad zakupem, lecz nie wiem czy jest to dobry wybór w kwestii opłacalności. Bez testów to takie kupowanie kota w worku. Myślałem o MU7000, lecz to ponad 1000 zł dopłaty, a także w przypadku 49" otrzymujemy matrycę 60Hz. Dobra wstępnie zamówiony UE49MU6452 za 3400 soundbarem SAMSUNG HW-K450 za złocisza, bo akurat jest taka promocja w me. Zawsze jak coś jest zwrot... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianC902 3 Napisano 9 Czerwca 2017 Pół roku temu miałem chwilę PHILIPS 49PUS6561 ale niestety poza ambilight lipa ten TV + jeszcze trafiła mi się wada matrycy. PS. Przypadkowo jak kopiowałem nazwy ze sklepu, to je zalinkowało z automatu nie wiem czemu, a nie mogę edytować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianC902 3 Napisano 10 Czerwca 2017 Znalazłem recenzję. Strasznie namieszane te nazwy jeśli chodzi o rynki... MU7000 to u nas MU6400. http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu7000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach