Tommi85 0 Napisano 23 Maja 2017 (edytowane) Witam, pod koniec tygodnia planuję zakup jednego z tych dwóch telewizorów ale nie mogę zdecydować który, więc bardzo bym prosił o radę. Telewizor będzie głównie używany do filmów z Netflix czy Amazon oraz do gier na Xbox one i PS4. Mieszkam w Anglii i na tą chwilę ceny obu telewizorów są bardzo zbliżone więc nie jest to argument za jednym ani za drugim. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Edytowane 23 Maja 2017 przez Tommi85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grundig 638 Napisano 31 Maja 2017 (edytowane) Witam. Proponuje kupic panasonica.Brat mial juz dwa telewizory LG.W pierwszym padl panel zaraz po uplywie gwarancji.Naprawa nie byla oplacalna bo koszt naprawy i wymiany panelu byl wyzszy niz cena nowego telewizora.Drug telewizor LG nie byl duzo lepszy od poprzedniego .Tym razem uszkodzeniu ulegla plyta glowna/PO wymianie plyty glownej telewizor dzialal przez pol roku .Pozniej , pojawil sie czarny pas po lewej stronie ekranu.Zgon telewizora. Mowilem bratu kup panasonica, Brat mnie posluchal i trzeci telewizor to panasonic .Obecnie posiada panasonica ,Ja mam trzy telewizory panasonica .Wszystkie dzialaja bez usterki.Najstarszy telewizor kupiony w 2011 roku to tx-p42cx3e.Jakosc obrazu caly czas na bardzo dobrym poziomie.Tylko panasonic. Edytowane 31 Maja 2017 przez grundig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach