ustach 0 Napisano 19 Kwietnia 2017 Witam Chcę zakupić telewizor prawdopodobnie 50-55 cali w 4k za 2800 zł. 1. Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor ? 20 m22. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora ? 2-3m3. Ile osób zasiada przed telewizorem ? 24. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu - czy kąty są ważne ? telewizor w rogu5. Telewizor ma stać czy ma wisieć ?stac6. Jak słońce świeci w pokoju ? z tylu telewizora7. Jaki masz obecnie telewizor ? stary samsung 32 cale hd (7 lat)8. Co chcemy aby telewizor posiadał ? niski input lag bo czasem gram na xbox one9. Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora: ( 4K, HD, SD ) ? 4k czasem z internetu, tak to xbox one oraz telewizja naziemna głównie10. Jakie urządzenia będą podłączone do telewizora ? xbox one, android box11. Ile godzin dziennie będzie pracować telewizor ? 12 h12. Preferujesz matrycę matową czy błyszczącą ? brak13. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej ? typu tvn14. Czy zamierzasz korzystać z internetu na ekranie telewizora ? tylko do wlaczenia filmu np cda.pl youtube15. Czy zamierzasz grać w gry PC / konsola - jeśli tak to ile % dziennie? konsola raz na miesiac16. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień ? wieczorem17. Preferencje co do wielkości? 50 - 5518. Co Cię denerwuje w telewizorach ? brak19. Preferencje co do marki ? brak20. Czy telewizor ma mieć 3D - jeśli tak to jakie , pasywne czy aktywne ? nie21. Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup ? 2800 zł 22. Czy będziesz zainteresowany profesjonalną kalibracją ekranu w celu wyciśnięcia maksymalnych możliwości nowego sprzętu ? jasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czesiu89 0 Napisano 19 Kwietnia 2017 W tej cenie, sens maja tylko 50-tki. tx50dx700 np.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterBialy1 4 Napisano 20 Kwietnia 2017 No nie tylko panasa tam masz za 2600z dostanie TCL 55s7906 ktry jest moim zdaniem bardzo spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ustach 0 Napisano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) A co myślicie o lg 55uh605v? Jeszcze patrzyłem sharp led lc-55cuf8462es a mój tata od kilku dni ma philips 55pus6201. Jakieś te tcl mnie nie przekonuje Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez ustach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 746 Napisano 20 Kwietnia 2017 Może Cie nie przekonuje, ale daje lepszy obraz od tego Philipsa. Sharp to dziś marka troche wirtualna, w która zamieszany jest/był turecki Vestel i tajwański Foxconn, co tam obecnie jest w środku/czyja myśl inzynierska tym rządzi ciężko orzec. LG od biedy tak, ale jeśli juz to tylko jeden model na matrycy VA od Innoluxa (jest stosowny wątek). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach