Fjubens 306 Posted March 16, 2017 Od początku planowałem zakup przynajmniej kilka miesięcy po premierze, bo to EA i nie ma co się pakować w grę na premierę i mordować z błędami, ale to co widzę w ostatnich dniach przechodzi ludzkie pojęcie. Animacje gorsze niż w pierwszym Mass Effect, a przecież jest to RPG z masą całą przerywników i dialogów. No i właśnie wracając do ostatniego, najlepsze podsumowanie to: "My face is tired": Artykuł pełny: http://www.eurogamer.pl/articles/2017-03-16-mass-effect-andromeda-nadal-ma-spory-problem-z-animacjami Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argawen 1 Posted March 17, 2017 To jakaś reklama czy jak ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
japish911 0 Posted August 28, 2017 Co to jest ja się pytam?! Co się stało z ich twarzami?! Ej to wygląda jak pierwsza część... jak nie gorzej. Właśnie tak wiedziałem, że ma wyjśc ta Andromeda ale tak jakoś temat ucichł i zapomniałem o gierce... teraz już wiem czemu... Quote Share this post Link to post Share on other sites