Skocz do zawartości
snakesan

Gdzie kupić tv?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ostatnio jestem aktywny na forum ale już powoli będę się uspokajał:DZdecydowałem, że kupie Samsunga 55ku6400 lub 6450 i nasuwa mi się pytanie gdzie kupić? Są w mediamarkt(KU6450) ale 3999.00 zł i saturnie(KU6450) 3799,00 zł oraz w internecie między innymi x-com(KU6400) 3548.00 zł.

Tylko jak sprawa ma się w razie czego ze zwrotami? Sklep internetowy to jest 270,00 zł(saturn)-470,00 zł(mediamarkt) oszczędności ale wyczytałem, że w marketach można zwracać bez problemu. Wiadomo, że ponowna wysyłka do sklepu internetowego stwarza ryzyko. 

Proszę o wasze opinie gdzie kupić. Czy lepiej dołożyć i kupić w markecie czy brać z neta?

Edytowane przez snakesan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jednak  samsung  z panelem  60 hz. Nawet po przeczytaniu   samsung uwaga  gwarancja ?  Samsung   ma slabe notowania.W sklepach saturn jest mozliwosc  zwrotu telewizora ale najlepiej zapytac czy nic sie nie zmienilo.Siec tych sklepow ma  wlasny transport . Temperatura na  zewnatrz  jest niska ,najlepiej troche odczekac   z  pierwszym  uruchomieniem telewizora czyli przynajmniej godzine.Oczywiscie mozesz  uruchomic telewizor natychmiast  ale nie jest to zalecane.

.

Edytowane przez grundig
  • Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem w tym że nie miałem wyboru w przedziale do 3500 zł. Na ks7000 nie mam kasy chociaż teraz kosztuje po rabacie 4500 w media markt ale gwarancja taka sama:lol: dx700 input lag wysoki, pus6561 to juz legenda:lol:na lg nawet nie patrzę. Sony głównie ips a ceny z kosmosu. NIE BYŁO INNEGO WYBORU A VIZIO U NAS NIE MA.

Edytowane przez snakesan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w x-kom sam kupiłem ku6400 i wymieniałem w pierwszym podświetlenie matrycy dramat, wymiana szybka i bez problemów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi