snakesan 3 Napisano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, Ostatnio jestem aktywny na forum ale już powoli będę się uspokajałZdecydowałem, że kupie Samsunga 55ku6400 lub 6450 i nasuwa mi się pytanie gdzie kupić? Są w mediamarkt(KU6450) ale 3999.00 zł i saturnie(KU6450) 3799,00 zł oraz w internecie między innymi x-com(KU6400) 3548.00 zł. Tylko jak sprawa ma się w razie czego ze zwrotami? Sklep internetowy to jest 270,00 zł(saturn)-470,00 zł(mediamarkt) oszczędności ale wyczytałem, że w marketach można zwracać bez problemu. Wiadomo, że ponowna wysyłka do sklepu internetowego stwarza ryzyko. Proszę o wasze opinie gdzie kupić. Czy lepiej dołożyć i kupić w markecie czy brać z neta? Edytowane 6 Stycznia 2017 przez snakesan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakesan 3 Napisano 7 Stycznia 2017 Nikt nie kupował i nie oddawał telewizora? Nikt nie kupował i nie oddawał telewizora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grundig 645 Napisano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Czyli jednak samsung z panelem 60 hz. Nawet po przeczytaniu samsung uwaga gwarancja ? Samsung ma slabe notowania.W sklepach saturn jest mozliwosc zwrotu telewizora ale najlepiej zapytac czy nic sie nie zmienilo.Siec tych sklepow ma wlasny transport . Temperatura na zewnatrz jest niska ,najlepiej troche odczekac z pierwszym uruchomieniem telewizora czyli przynajmniej godzine.Oczywiscie mozesz uruchomic telewizor natychmiast ale nie jest to zalecane. . Edytowane 7 Stycznia 2017 przez grundig 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakesan 3 Napisano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Problem w tym że nie miałem wyboru w przedziale do 3500 zł. Na ks7000 nie mam kasy chociaż teraz kosztuje po rabacie 4500 w media markt ale gwarancja taka sama dx700 input lag wysoki, pus6561 to juz legendana lg nawet nie patrzę. Sony głównie ips a ceny z kosmosu. NIE BYŁO INNEGO WYBORU A VIZIO U NAS NIE MA. Edytowane 7 Stycznia 2017 przez snakesan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acero1964 2 Napisano 7 Stycznia 2017 w x-kom sam kupiłem ku6400 i wymieniałem w pierwszym podświetlenie matrycy dramat, wymiana szybka i bez problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakesan 3 Napisano 7 Stycznia 2017 Zobaczymy jak to będzie. Oczywiście dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakesan 3 Napisano 8 Stycznia 2017 Kupiłem 55ks7000. Zobaczymy jak to będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach