Skocz do zawartości
naruto82

Samsung SUHD UE55JS9000 Curved czy Panasonic TX-50DX780E

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chce kupić tv do 5500tys i nie wiem jaki? zastanawiam sie nad Samsung SUHD UE55JS9000 Curved lub Panasonic TX-50DX780E.Zależy mi na 3d 4k.Telewizor  bedzie  do filmow blu ray, ps4,tv  i podłaczenia laptopa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, naruto82 napisał:

Witam chce kupić tv do 5500tys i nie wiem jaki? zastanawiam sie nad Samsung SUHD UE55JS9000 Curved lub Panasonic TX-50DX780E.Zależy mi na 3d 4k.Telewizor  bedzie  do filmow blu ray, ps4,tv  i podłaczenia laptopa.

W tej cenie nie kupisz nówki 55JS9000 (z polskiej dystrybucji, nie pochodzący z ekspozycji, zwrotu internetowego czy żeby nie był to model refubrished - fabrycznie odnawiany). Jest teraz rabat technologiczny w Saturnie do 28 września. W cenie do 5500 zł masz Sasmunga 55KS7000 (poniżej 5200 zł) i Soniaka 55XD8505 (c. poniżej 5200 zł). Panas DX750/780 jest w Saturnie chyba tylko z ekspozycji.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam niższą wersję j8500 i polecam. Wczoraj założyłem CI+ Vectry i obsługa zwykłej kablówki jest o niebo lepsza niż z dekodera. Do filmów jak najbardziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest cena na ekspozycyjne sztuki w Euro RTV AGD,  w tej cenie warto się zastanowić JS9000 ale DX750/780 to też bardzo dobry tv, mam nawet wrażenie że w niektórych obszarach wyraźnie lepszy od Samsunga (np.kontrast)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dnia 24.09.2016 o 11:25, rafcio76r napisał:

W tej cenie nie kupisz nówki 55JS9000 (z polskiej dystrybucji, nie pochodzący z ekspozycji, zwrotu internetowego czy żeby nie był to model refubrished - fabrycznie odnawiany). Jest teraz rabat technologiczny w Saturnie do 28 września. W cenie do 5500 zł masz Sasmunga 55KS7000 (poniżej 5200 zł) i Soniaka 55XD8505 (c. poniżej 5200 zł). Panas DX750/780 jest w Saturnie chyba tylko z ekspozycji.  

Byłem w agd rtv pytałem o 55js9000 telewizor był 2 miesiące na ekspozycji. Oglądałem go i wszystko wyglada że jest ok zastanawiam sie czy kupić go z 5 letnią gwarancją na uszkodzenia mechaniczne czy wybrac xd8505?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że wierzysz pracownikowi sklepu "na słowo", że TV chodził tylko przez 2 miechy codziennie od otwarcia sklepu do jego zamknięcia??? Ja bym do słownych zapewnień podchodził z dużą rezerwą. Poza tym, z tego co pamiętam, to w czerwcu - w czasie promocji na 55JS9000 dzwoniłem na infolinię RTV Euro i okazało się, że na sklepach stacjonarnych została tylko ekspozycja, a w centralnym magazynie już nie mają.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi