Skocz do zawartości
Gmeru

Vogel's W50710 / W50810 wideo test uchwyt i wieszak uchylny do telewizora

Rekomendowane odpowiedzi

Vogel's W50710 / W50810 wideo test uchwyt i wieszak uchylny do telewizora

Mamy za sobą dwa testy zaawansowanych uchwytów firmy Vogels's czyli DesignMount (NEXT 7345) oraz W53080. To pod każdym względem wysoka półka produktowa ale i spora cena. Tym razem postanowiłem przyjrzeć się uchwytowi, który będzie dostępny chyba dla każdego kto zakupi nowy telewizor. Model to W50710 / W50810. W moje ręce trafił dokładnie ten pierwszy jednak główna różnica między nimi to maksymalny rozmiar telewizora jaki można na nich zawiesić. Na pierwszym będzie to 55 cali a na drugim 65. Różni je też udźwig: 30kg oraz 40kg

Przeczytaj całość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej zaraz. 289zł to dużo za taki uchwyt? Ja uważam, że to bardzo dobra cena w stosunku do tego co sobą oferuje. Bez przesady.... O drogich to można było powiedzieć w przypadku poprzednich co testowałem ale nie ten ;-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłem że ci sami producenci biorą udział w teście czyżby artykuł sponsorowany, cenowo też jest nie za ciekawe . Proponuję Maclean z naszego podwórka cenowo kilka razy taniej, kilkadziesiąt uchwytów tv http://maclean.pl/index.php?option=com_djcatalog2&view=items&cid=1:uchwyty-do-lcd&Itemid=110&order=i.price&dir=asc&limitstart=78&limit=6

Edytowane przez Kierownik hdtv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale co kilka razy taniej? Taki uchwyt jak z tematu? To ile kosztuje? 30zł? :D To na pewno jest super jakości. Jak dla kogoś za taki uchwyt jak wyżej 280zł to dużo to serio możemy sobie dyskutować bez końca. Co do W50710 / W50810 to każdy może sam iść do Mediaka czy innego sklepu RTV i dotknąć ten produkt oraz podejść do drugiego i porównać. Uchwytów jest całe mnóstwo na rynku. Jak będę miał czas to chętnie przetestuję inne. Póki co robię to na Vogelsach bo jest mega dobry. A staram się testować głównie takie rzeczy jak już zabieram się za coś innego niż temat wyświetlaczy > szkoda czasu mojego i kupującego na czytaniu o kiepskich produktach. Ale jak mówię: jak mi pozwoli czas to kiedyś zobaczę coś innego. Właśnie HAMA się odezwała :P;) To już wiadomo co będzie być może kolejne ;) Chociaż osobiście mam mieszane uczucia... więc zobaczymy czy znajdę tam coś godnego uwagi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi