nulus 0 Napisano 19 Lutego 2016 Witajcie,mam problem z podłączeniem mojego Panasa CS630 do serwera DLNA. Próbowałem już z Mezzmo, Universal Media Server i Serviio. Telewizor niby widzi te serwery ale jak wchodzę w TV na serwer to za każdym razem pojawia się komunikat "Połączeni z serwerem nie powiodło się".Raz udało mi się wejść przez MEzzmo ale wtedy z kolei TV nie był w stanie odczytać żadnego pliku i koniec końców też stracił połączenie. Dodam, że aplikacjew TV potrzebujące internetu działają bez problemu.Gdzie może być problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grundig 653 Napisano 20 Lutego 2016 Witam. Na hdforum juz ktos odpowiedzial na pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz.s1985 0 Napisano 7 Stycznia 2017 WitamUstawienia komputera - strumieniowe wysyłanie danych oraz nadanie uprawnień do wysyłania do urządzenia powinno pomóc.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach