deling 9 Napisano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Witam , krótko i na temat moja Yamaha 1067 juz mnie zmotywowała do szukania odtwarzacza który niema problemu z plikami MKV Yamaha odtwarza na 10 filmow powiedzmy 5 ciągle musze kombinowac z plikami zeby coś obejrzeć albo to profil nie ten albo biblioteka mkv i tak wkółko wiec pytanie który odtwarzacz zagwarantuje mi pełen profesjonalizm w bezproblemowym odtwarzaniu plików MKV musi umieć DTS HD jesli chodzi o audio chociaz niekoniecznie wystarczy tez samo DTS core przezyje to tylko MKV nie bluray no i zeby nie byl za drogi co polecacie bo nie jestem ostatnio w temacie z gry odpadlem jak sie uposazylem w sprzet jakies 5 lat temu Edytowane 23 Stycznia 2016 przez deling Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HDev 32 Napisano 28 Stycznia 2016 Widzę że jakoś mało odpowiedzi przyszło na twoje zapytanie. Wiele pytań "co kupić" już padło na tym forum... Jeżeli chcesz mieć solidny sprzęt, bez problemów z AudioHD, także z plików MKV, polecam Mede8ery. Model 600x3d jak działasz przez sieć i nie potrzebujesz mieć dysku w odtwarzaczu. Ewentualnie 800x3d jak musisz mieć dysk wewnątrz. Med600 przeczyta i płynnie odtworzy wszystko co trzeba zdalnie z serwera NAS, o ile masz sieć 1Gbit. Pewnie są tańsze opcje. Co do Mede8era ma pewność że będzie działać bez problemu. Znam też inne odtwarzacze, też działają dobrze ale są droższe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pike 2 Napisano 29 Stycznia 2016 Meede8er to bardzo fajna zabawka . Wszystko śmiga okładki pobiera super. Ale co do jakości obrazu strzelałbym w sigme i produkty popcorna. Jak nie potrzebujesz dysku w środku bierz vtena albo czekaj na nowego a500 na którego i ja czekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deling 9 Napisano 31 Stycznia 2016 (edytowane) zainteresowales mnie tym VTENem 900 zl to nie jest wielka cena i Sigma tam siedzi taka jak w moim AZBOX obraz żyleta na Panasie 55VT30 to co bys polecił ostatecznie VTEN czy Mede8er 600 ? bo juz ogólem to zacząłem uzywac Mojego Macbooka do filmów a iphona uzywam jako pilota do maca w Macu działa mi wszystko a za kabel thunderbolt >HDMI zaplacilem tylko 50 zl Mam wypuszcza HD audio rowniez obraz i audio po jednym kabelku do wzmaka jednak nie jest to zbyt wygodne potwierdzam ale 900 zl znowu w kieszeni Edytowane 31 Stycznia 2016 przez deling Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach