Skocz do zawartości
  • 0
slodek

sony kdl42w705b

Pytanie

witam od jakiegos czasu obraz w moim tv wyglada tak:

https://imageshack.com/i/p3G654k7j

https://imageshack.com/i/p7PDmyRHj

czy wiecie może o co chodzi? stalo sie to gdy gralem w pro evo na playstation podlaczonym przez hdmi dzwiek niczym "pykniecie" najpierw obraz byl tak jakby poszarpany na boki i dziwny brzeczacy dzwiek gdy wylaczylem i wlaczylem ponownie ujrzalem to co widac na zdjeciach z tym ze juz bez tego dziwnego dzwieku

PDmyRH.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

aha a czy wie ktos ktora czesc odpowiada za takie zachowanie tv? wolalbym wiedziec przewidywany koszt naprawy urządzenia zanim wybiore sie z nim do punktu sony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0

42w705B to model z ubiegłego roku czyli jest jeszcze na gwarancji.Telewizora nie trzeba zawozić.Zgłaszasz usterkę i serwis pojawi się w domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0

kupilem go dokladnie 07.2014 takze gwarancja bezczelnie minela mi w lipcu usterke mam od grudnia.. mieszkam w u.k. i tu nie ma tej mozliwosci "naprawy domowej" dzwonilem do sony helpdesk podali mi adres sklepu przed wyjazdem do sklepu wolalbym mniej wiecej oszacować koszta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0

kupilem go dokladnie 07.2014 takze gwarancja bezczelnie minela mi w lipcu usterke mam od grudnia.. mieszkam w u.k. i tu nie ma tej mozliwosci "naprawy domowej" dzwonilem do sony helpdesk podali mi adres sklepu przed wyjazdem do sklepu wolalbym mniej wiecej oszacować koszta

tak jak pisalem mieszkam w U.K. w polsce jest inaczej chiciazby opcja naprawy domowej tu tego niestety nie ma i gwarancja jest na rok słyszałem ze to moze byc kineskop to prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0

Telewizory kineskopowe wymarły całkowice ok. 10 lat temu. Tu poszła pewnie płyta głowna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi