darknes76 0 Napisano 8 Listopada 2015 Witam wszystkich tak jak w tytule prosze o pomoc w wyborze fundusz jakim dysponuje to maks 1500 PLN. Posiadam TV Sony kdl-50w755c. Który lepiej gra Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert_1988_KrK 473 Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) Dokonywałeś odsłuchu osobiście w sklepie? Edytowane 8 Listopada 2015 przez Robert_1988_KrK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darknes76 0 Napisano 9 Listopada 2015 Jeszcze nie ale planuje w najbliższych dniach bez podsłuchu trudno będzie się zdecydować ale gdyby ktoś już miał jakąś styczność z którymś z tych soundbarow to będę wdzięczny za dodatkowe spostrzeżenia Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawkor 17 Napisano 9 Grudnia 2015 Ja oglądałem jbl 350 ale sub wydaje się już bez włączania trochę maławy. Może po włączeniu byłoby lepiej, szkoda, że obsługa MM nie umiała go uruchomić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach