szczepan77 0 Napisano 2 Października 2015 Witam wszystkich ! Panowie doradźcie jak możecie, szukam TV pod kątem grania na PS3, ale szykuje się do zakupu PS4 i chwiałbym aby TV spełnił moje oczekiwania głównie pod tym kątem Oglądam również sporo filmów także dobrze aby było również w tej kwestii. Niestety w moim przypadku w grę wchodzi tylko TV koło 32 cali z uwagi na mały pokój. Tyle co przeczytałem Test: http://hdtvpolska.com/topic/32700-test-lcd-led-sony-kdl-42w705b-sony-kdl-32w705b-sony-kdl-50w705b-w705b-w706b-w705-w706/ Moje pytanie jest następujące czy Sony KDL-32W705B spełni oczekiwania ? I jaka jest różnica miedzy KDL-32W705B a KDL-32W705C ? A może doradzicie coś innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 237 Napisano 2 Października 2015 Różnic większych nie ma. Na pewno jest wyższy kontrast. C ma też super niski lag pod gry: 13msec (chociaż B tak samo... ). Dlatego mimo wszystko decydowałbym się na wersję C z 2015 roku. Do grania ideał. Chyba, że masz jakaś dużą różnicę cenową to bierz B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczepan77 0 Napisano 20 Maja 2016 Chciałbym podziękować bardzo za rade zdecydowałem się na Sony KDL-32W705B i jestem zadowolony ! Mam pytanie skończyło mi się miejsce na zarejestrowanym HDD zew. i wymieniłem na większy, jak zgrać nagrania ze starego na nowy dysk tak aby TV wszystkie widział ? Drugie pytanie jakim programem najlepiej przerabiać nagrania, tak aby były w bardziej powszechnym pliku typu DivX i aby nagranie nie straciło na jakości, fajnie jakby była możliwość wycinania reklam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczepan77 0 Napisano 7 Czerwca 2016 Chciałbym podziękować bardzo za rade zdecydowałem się na Sony KDL-32W705B i jestem zadowolony ! Mam pytanie skończyło mi się miejsce na zarejestrowanym HDD zew. i wymieniłem na większy, jak zgrać nagrania ze starego na nowy dysk tak aby TV wszystkie widział ? Drugie pytanie jakim programem najlepiej przerabiać nagrania, tak aby były w bardziej powszechnym pliku typu DivX i aby nagranie nie straciło na jakości, fajnie jakby była możliwość wycinania reklam Jest tu ktoś jeszcze na tym forum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogooreck 6 Napisano 9 Czerwca 2016 no są ludzie, tyle, że forum jest o TV, więc może po prostu nie znają odpowiedzi na Twoje pytanie o przerabianiu materiału wideo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach