Skocz do zawartości
szczepan77

TV Pod PS3, PS4 oraz do Filmów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ! :)

Panowie doradźcie jak możecie, szukam TV pod kątem grania na PS3, ale szykuje się do zakupu PS4 i chwiałbym aby TV spełnił moje oczekiwania głównie pod tym kątem ;) Oglądam również sporo filmów także dobrze aby było również w tej kwestii.

Niestety w moim przypadku w grę wchodzi tylko TV koło 32 cali z uwagi na mały pokój. Tyle co przeczytałem Test: http://hdtvpolska.com/topic/32700-test-lcd-led-sony-kdl-42w705b-sony-kdl-32w705b-sony-kdl-50w705b-w705b-w706b-w705-w706/

Moje pytanie jest następujące czy Sony KDL-32W705B spełni oczekiwania ? I jaka jest różnica miedzy KDL-32W705B a KDL-32W705C ?

A może doradzicie coś innego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Różnic większych nie ma. Na pewno jest wyższy kontrast. C ma też super niski lag pod gry: 13msec (chociaż B tak samo... ). Dlatego mimo wszystko decydowałbym się na wersję C z 2015 roku. Do grania ideał. Chyba, że masz jakaś dużą różnicę cenową to bierz B.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym podziękować bardzo za rade zdecydowałem się na Sony KDL-32W705B i jestem zadowolony !

Mam pytanie skończyło mi się miejsce na zarejestrowanym HDD zew. i wymieniłem na większy, jak zgrać nagrania ze starego na nowy dysk tak aby TV wszystkie widział ?

Drugie pytanie jakim programem najlepiej przerabiać nagrania, tak aby były w bardziej powszechnym pliku typu DivX i aby nagranie nie straciło na jakości, fajnie jakby była możliwość wycinania reklam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym podziękować bardzo za rade zdecydowałem się na Sony KDL-32W705B i jestem zadowolony !

Mam pytanie skończyło mi się miejsce na zarejestrowanym HDD zew. i wymieniłem na większy, jak zgrać nagrania ze starego na nowy dysk tak aby TV wszystkie widział ?

Drugie pytanie jakim programem najlepiej przerabiać nagrania, tak aby były w bardziej powszechnym pliku typu DivX i aby nagranie nie straciło na jakości, fajnie jakby była możliwość wycinania reklam ;)

Jest tu ktoś jeszcze na tym forum ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no są ludzie, tyle, że forum jest o TV, więc może po prostu nie znają odpowiedzi na Twoje pytanie o przerabianiu materiału wideo? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi