bestman101 8 Napisano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Po pół roku absencji bez TV wreszcie coś mi świeci w salonie. Mały ale trudno na parę miesięcy wystarczy. Tym razem SONY KDL-60W605B w ciekawej cenie 3899zł Do następnego TV Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez bestman101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bingooo 375 Napisano 23 Sierpnia 2015 Telewizor to zło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ROMAN38 93 Napisano 23 Sierpnia 2015 Raczej reklamy na nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bingooo 375 Napisano 23 Sierpnia 2015 Czytaj książki i gazety,wybij w plener.Olej telewizory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bestman101 8 Napisano 23 Sierpnia 2015 Lato się kończy TV się przyda cieplej będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sniper 14 Napisano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie do końca jestem przekonany czy palenie telewizora w kominku jest legalne. Może emitować toksyczne substancje do atmosfery. Poza tym, taniej by wyszło, gdybyś kupił drewno na opał. Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez Sniper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario 32 Napisano 24 Sierpnia 2015 Duży może więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bestman101 8 Napisano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Pobawiłem się tym Sony porządnie go ustawiłem i powiem ja pierdole daje radę ale obraz na "wyraźny" i "wyraźny plus" w nocy. Zero cloudingu. Jak na 3899zł nie ma konkurencji w 60 calach (jakość/cena) Maciek jeszcze musi skalibrować Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez bestman101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeremy5 3 Napisano 30 Sierpnia 2015 Jakby gdzieś był w tej cenie to wszyscy by się po niego ustawili w kolejce. Wszędzie jest po 5000 zł i póki co nie chce potanieć. PS. W szybkim sporcie też daje radę? Wysłane z mojego HUAWEI MT7-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bestman101 8 Napisano 1 Września 2015 Na allegro nówki można czasami w dobrych cenach kupić polowałem kilka miesięcy i udało mi się. Matryca 120Hz sport i filmy w szybkich akcjach rewelacja szczególnie na trybie minimum wyraźny (duża rozdzielczość obrazu przy szybkim ruchu) Pobawie się jakiś czas i sprzedam pewnie ponieważ docelowo minimum 75 cali w moim salonie 60 trochę za mały jak dla mnie od lat miałem 70+ więc to już takie zboczenie chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach