barnio 5 Napisano 11 Września 2016 Jest jeszcze jakis inny TV z Androidem na 32 calach ? Czy do tego Philipsa jest jakas appla na IOS do obslugi EPG i PVR-a ? Jak sie domyslam nagrane pliki na dysku pvr sa szyfrowane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barnio 5 Napisano 11 Września 2016 Przy okazji - czym roznia sie serie PFH, PFT i PFS ? z tego co udalo mi sie znalezc: PFS w odniesieniu do PFH ma dodatkowo: ambilight nie ma microdimmingu dźwiek dts premium hdcp 2.2 tuner satelitarny Macie gdzies odniesienie tego do PFT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid Bittner 0 Napisano 23 Listopada 2017 Witam, na stronie http://www.expertreviews.co.uk/tvs-entertainment/1405355/philips-tv-model-numbers-every-tv-series-explained znalazłem taki rysunek z opisem nazw monitorów Philips, nieco stary, ale może się przyda. Pozdrawiam. Dawid Bittner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witek_p 1 Napisano 1 Stycznia 2019 Witam Pierwszy post i od razu pytanie, czy ktoś z Was spotkał się z problemem z odpaleniem Netflixa na tym TV ? Dokładnie 40PFH5500. Przy próbie uruchomienia aplikacji dostaję komunikat z nr błędu NW-6-404 / UI-130. Telewizor był już: - ponownie instalowany (po odłączeniu zasilania); - przywracane były ustawienia fabryczne; - aplikacje i oprogramowanie są zaktualizowane; - TV podpięty kablem do routera, próbowałem też po WiFi, dodany testowo do DMZ, łącze 120/10 i prawie tyle osiąga. PS nigdy nie próbowałem na nim odpalić tego softu bo TV wisiał w sypialni i w zasadzie nie był używany, teraz jako tymczasowy zamiennik plazmy niestety nie działa z Netflixem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach