korzachowski 0 Napisano 6 Maja 2015 Witam, Poszukuje zakupić głośniki bez żadnego odtwarzacza dvd itp ma być tylko dzwięk z tv. Model telewizora to: Panasonic TX-55AS640E Zestaw głośników nad którym się zastanawiałem to: SOLO 7C bądź SOLO 6C z MicroLab Proszę o radę, chyba że macie coś innego, lecz rozsądnego do kwoty 400-600 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PeterMac 161 Napisano 6 Maja 2015 (edytowane) Moze lepiej jakis soundbar z subem ? do tego TV fajnie pasowałby ten model Panasonic SU-HTB527 Z głośników zobacz jeszcze ofertę Edifiera to podobny poziom półka jak MicroLab. Edytowane 6 Maja 2015 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pierwszy 4 Napisano 6 Maja 2015 microlaby to świetny wybór - jeśli masz te ~600zł na głośniki to nic tylko brać... ja swego czasu nie miałem tyle (i nie potrzebowałem takiej mocy głośników), zdecydowałem się na http://www.ceneo.pl/14630780#tab=click_scroll i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach