Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

7608570.3.jpg

Witam,

Wczorajszym wieczorem miałem okazje być na premierze filmu - Na skraju jutra !!!

Już podczas filmu stwierdziłem, że będzie to tytuł obowiązkowy w kolekcji blu-ray.

Obraz w kinie 3D nie należał do najlepszych, ale to pewnie wina samego kina.

Dźwięk - masakra. Jak tylko film wyjdzie na niebieskiej płycie, to SUB jak i reszta głośników będzie miała co robić.

Co do samego filmu - nie będę opisywał fabuły, bo nie jestem najlepszym recenzentem, a w sieci można znaleźć przynajmniej kilka recenzji.

Każdy musi zobaczyć i ocenić. Osobiście bardzo mi się spodobał.

POLECAM !!!

Edytowane przez janek_pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ten trailer nie jest zbyt mocnym spoilerem ... przy okazji zapytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem nie. Ciężko przy konwencji "dnia świstaka" nie dzradzić rąbka fabuły. Ale smaczki i zaskoczenia są.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem solidny film SF. Z tej historii nic lepszego chyba nie można było już wydusić. Można go dodać do kolekcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne, świetne kino. Sprawnie zrealizowane sci-fi (dobrze wykorzystany motyw pętli czasowej), bez dłużyzn, z fajną parą bohaterów - Tom gra Toma, a Emily Blunt kopie zadek, oraz, w przeciwieństwie do innych letnich-blockbusterów, ma bardzo fajny scenariusz.

gif_emilyblunt_whoa.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem nie. Ciężko przy konwencji "dnia świstaka" nie dzradzić rąbka fabuły. Ale smaczki i zaskoczenia są.

Zapomniałeś dodać jeszcze "Kod nieśmiertelnośći" (Source Code). Wizualnie fajny ale temat już powielony. Według mnie "Kod ...." jest lepszy jako film,wiadomo gatunek

inny ale jakoś skojarzenia mam z Source Code.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamiętam, to Kod nieśmiertelnosci powstał później niż powieść na podstawie której powstał EoT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomniałeś dodać jeszcze "Kod nieśmiertelnośći" (Source Code). Wizualnie fajny ale temat już powielony. Według mnie "Kod ...." jest lepszy jako film,wiadomo gatunek

inny ale jakoś skojarzenia mam z Source Code.

Dla mnie osobiście EOT jest lepszy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W polskich sklepach Na skraju jutra od 10 października. Zdjęcie na profilu Galapagos na FB wskazuje, że być może dostępny będzie również steelbook.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co? Tylko ja kupiłem BD?

Nope, my mamy dwa - mąż swój, ja swój :)

Mam też książkę (ebooka), na podstawie której powstał film (spore różnice, jakżeby inaczej) i pierwszy tom mangi po polsku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie też rewela. Na płycie warto kupić. Ale nie oglądałem 3D bo jakieś dziwne... oczy bolały. Więc polecam 2D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydanie 3D jest moim zdanie skopane. Gmeru ma rację, cos z obrazem jest nie tak.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie też rewela. Na płycie warto kupić. Ale nie oglądałem 3D bo jakieś dziwne... oczy bolały. Więc polecam 2D.

Jak zmieniłem prawe oko z lewym w.opcjach działało poprawnie 3d

Wysłane z mojego C6903 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydanie 3D jest moim zdanie skopane. Gmeru ma rację, cos z obrazem jest nie tak.

Pozdro

Mam zwykłe wydanie 3D i obraz i dźwięk ok. Więc nie wiem o czym piszecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O tym, że pirat tak ma ; ) Pudełko jest ok. Ot cała zagadka ;p To też mogę potwierdzić. Sorry za "podchody".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi