Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Przy takim pokoju to 55" jest niezbędnym minimum a i to będzie mało, to tak względem myślenia przyszłościowego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy takim pokoju to 55" jest niezbędnym minimum a i to będzie mało, to tak względem myślenia przyszłościowego :)

Miałem dokładnie to samo. Kupuj więc 55 bo szybko okaze się ,że 50 to za mało ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę się nie zmieści, musiałby być pionowo ;) na dzisiaj nie ma opcji. Najwyżej kiedyś będzie do sypialni, wracając czy jest jakaś różnica w jakości, czy 50" będzie lepszy od 48". W testach najlepiej wypadł 65" ale nie wiem czy jest jakaś reguła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mało jest informacji na temat 50" wszyscy się boją tej dziwnej matrycy ale te osoby które się odważyły raczej sobie chwalą bo zwyczajnie nie mają z czym porównać lub nie miały innego wyjścia i postawiły akurat na ten rozmiar bo najbardziej im pasował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z pewnością bezpieczniej, zawsze to jednak matryca samsunga a nie CMO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Czy do edycji kanałów mogę użyć najnowszej wersji ChanSort 15-06-13. Tak jak wcześniej pisałem użyłem Channel List PC Editor 1.10 czyli program do starszych modeli i skończyło się odesłaniem telewizora. Przyszedł nowy i sortowanie ponad 130 kanałów w telewizorze to katorga. Czy ktoś używał chansort ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalibracja swoją drogą ale ewidentie jakaś funkcja jest włączona która to powoduje. Na trybie Film wszystko jest ok a na każdym innym i nawet w trybie Gry też to występuje.

Mam tak samo ale tylko na trybie Standardowym.( a tam udało mi się uzyskać najlepszy obraz:( .Na tybie Film i naturalny jest ok. U ciebie na naturalnym tez to występuje???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś problem z dźwiękiem na Polsacie w DVB-T? O dziwo tylko na Polsacie domyślnie wybrana jest druga ścieżka polska, która nadawana jest w Dolby Digital. Dźwięk jest przyspieszony albo opóźniony w stosunku do tego co na ekranie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam tak samo ale tylko na trybie Standardowym.( a tam udało mi się uzyskać najlepszy obraz:( .Na tybie Film i naturalny jest ok. U ciebie na naturalnym tez to występuje???

Na naturalnym nie sprawdzałem. Używam tylko standard i film. Na trybie film jest dobrze. Na standardowym się ściemnia pomima, że wszystko mam powyłączane i na trybie gry też się tak dzieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Zamierzam zamówić ten TV Samsung UE40H6400

http://www.morele.net/telewizor-samsung-ue40h6400-3d-400hz-636435/ .

W głównej mierze będę wykorzystywał go do grania w multi na konsoli PS4, jednakże martwi mnie imput lag w wysokości 42.7 [msec]. Czy ktoś gra na konsoli na tym TV i może napisać mi jakie są wrażenia? Czy coś się ścina, czy wszystko chodzi elegancko?

Edytowane przez KOCELINHO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkiego chodzi elegancko sam go kupiłem do grania w wersji 65"i dużo gram w sieci. Nie odczuwam do opóźnień.

Pavio na naturalnym też mi się ściemnia. Tylko na trybie film jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam jeszcze jedno pytanie. Czy Imput Lag to tylko czas reakcji pada względem TV, czy także może mieć to wpływ na drobne przycięcia w obrazie podczas rozgrywki mimo, że reakcja pada względem TV jest bardzo dobra?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy soft 2770 stal sie faktem. Potwierdzam nowy pasek smart hub a'la Tizen.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I gamefly działa. Co mnie też zaskoczyło to że mój bezprzewodowy pad od X360 działa.

Taptaptap Mlais M52

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jak pad od ps4. Musze sprawdzić

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba za pomocą młotka. To nie jest protokół Bluetooth. Od komunikacji bezprzewodowej masz adapter.

Taptaptap Mlais M52

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba za pomocą młotka. To nie jest protokół Bluetooth. Od komunikacji bezprzewodowej masz adapter.

Taptaptap Mlais M52

Fakt, radio 2,4 GHz, tyle że inny standard.

Czyli gdzie ten młotek/adapter mam wpiąć :D ? Jakiś konkretny port USB?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam dziala wam game fly bo u mnie wytepuje komunikat ze mam nieodpowiedni typ lacza internetowego.

Czytalem cos o tym i wymagane jest 5GHZ wifi i stad pytanie czy po kablu pójdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ktoś z posiadaczy przetestować Miracast, czy działa i jak działa (problemy??) bo właśnie się zastanawiam nad zaopatrzeniem się o ten TV tylko mi zależy aby łatwo i bezprzewodowo przesać obraz z telefonu / laptopa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi