pmcomp 1 494 Napisano 29 Grudnia 2013 Pelecam na sylwestrowy wieczór. Całkiem niezła obsada, choć film lekki traktuje o rzeczy bardzo poważnej: PERMANENTNEJ INWIGILACJI. Żyjemy w czasach, które mi osobiście coraz mniej się podobają. http://www.blu-ray.com/movies/Paranoia-Blu-ray/79305/ Film do obejrzenia, za miesiąc o nim kompletnie zapomnimy ale elektroniczna rzeczywistość, w której żyjemy na pewno pozostanie. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoDeX 121 Napisano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Pelecam na sylwestrowy wieczór. Film w sylwestra ? Świat zwariował .... PARANOJA ! Edytowane 30 Grudnia 2013 przez BoDeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 494 Napisano 30 Grudnia 2013 Film mozna obejrzeć przed chlaniem albo w Nowy Rok na kacu ... jak kto woli. Dlatego ja obejrzałem wczoraj. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Grudnia 2013 Taki film to tylko na trzezwo, baaardzo dobry film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
depe 8 Napisano 4 Stycznia 2014 So clicheeee... Bez napięcia, bez ciekawej akcji, bez zaskakującego zakończenia, bez paranoi.. bez niczego.. Jedna z większych wpadek ubiełego roku. Budżet: 35 mln $ Wpływy: 7,3 mln $ Oceny na porządnych serwisach mówią wszystko: metascore: 3,2/10 imdb: 5,4/10 rottentomatoes: 3,8/10 Słaby film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiojaworzno 153 Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) sa gusta i gusciki. Nie zawsze warto kierowac sie ocenami. Najpierw ogladnij, pozniej oceniaj Edytowane 4 Stycznia 2014 przez krzysiojaworzno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
depe 8 Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Najpierw ogladnij, pozniej ocenia Jestem 3 godz. po projekcji. Jak dla mnie to max 3-4/10 Jedyne co mi sie podobało to muzyka i zdjęcia ale nie po to oglądam filmy. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez depe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach