pmcomp 1,499 Posted December 29, 2013 Pelecam na sylwestrowy wieczór. Całkiem niezła obsada, choć film lekki traktuje o rzeczy bardzo poważnej: PERMANENTNEJ INWIGILACJI. Żyjemy w czasach, które mi osobiście coraz mniej się podobają. http://www.blu-ray.com/movies/Paranoia-Blu-ray/79305/ Film do obejrzenia, za miesiąc o nim kompletnie zapomnimy ale elektroniczna rzeczywistość, w której żyjemy na pewno pozostanie. Pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
BoDeX 121 Posted December 30, 2013 (edited) Pelecam na sylwestrowy wieczór. Film w sylwestra ? Świat zwariował .... PARANOJA ! Edited December 30, 2013 by BoDeX Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmcomp 1,499 Posted December 30, 2013 Film mozna obejrzeć przed chlaniem albo w Nowy Rok na kacu ... jak kto woli. Dlatego ja obejrzałem wczoraj. Pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted December 31, 2013 Taki film to tylko na trzezwo, baaardzo dobry film Quote Share this post Link to post Share on other sites
depe 8 Posted January 4, 2014 So clicheeee... Bez napięcia, bez ciekawej akcji, bez zaskakującego zakończenia, bez paranoi.. bez niczego.. Jedna z większych wpadek ubiełego roku. Budżet: 35 mln $ Wpływy: 7,3 mln $ Oceny na porządnych serwisach mówią wszystko: metascore: 3,2/10 imdb: 5,4/10 rottentomatoes: 3,8/10 Słaby film. Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzysiojaworzno 160 Posted January 4, 2014 (edited) sa gusta i gusciki. Nie zawsze warto kierowac sie ocenami. Najpierw ogladnij, pozniej oceniaj Edited January 4, 2014 by krzysiojaworzno Quote Share this post Link to post Share on other sites
depe 8 Posted January 4, 2014 (edited) Najpierw ogladnij, pozniej ocenia Jestem 3 godz. po projekcji. Jak dla mnie to max 3-4/10 Jedyne co mi sie podobało to muzyka i zdjęcia ale nie po to oglądam filmy. Edited January 4, 2014 by depe Quote Share this post Link to post Share on other sites