Acid89 0 Posted November 24, 2013 Witam, Jestem nowym użytkownikiem forum, wiec na wstępie chciałbym się przywitać Poszukuje telewizora z głównym przeznaczeniem do nadchodzącej konsoli PS4, jak i odtwarzania filmów z napisami (wszystkie formaty) Zależy mi na możliwie jak najmniejszym input lagu i parametrach które pozwolą na komfortową rozgrywkę zarówno w dzień jak i późnymi wieczorami. Preferuję telewizorek LCD LED. Mój budżet to 2500-3000 zł. Pozdrawiam i liczę na pomoc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Acid89 0 Posted November 25, 2013 Bardzi proszę o pomoc. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,225 Posted November 25, 2013 Interesowałeś się tym modelem? http://hdtvpolska.com/page/articles.html/_/testy/telewizory-lcd/sony/test-lcd-led-sony-46r470-tani-solidny-dobry-r361 Do grania idealny. Za małe pieniądze spora przekątna. Resztę masz w opisie. Daj znać co o tym sądzisz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Acid89 0 Posted November 25, 2013 Witam, Martwią mnie tylko artefakty za szybko przesuwającymi się krawędziami obiektu o których mowa w teście. Gry jakie preferuję na konsolę to FPSy, boję się, że wpłynie to na komfort gry. Ten model w wersji z mojego przedziału calowego (40") kosztuje 1700 zł. Czy naprawdę do 3000 zł nie znajdę nic lepszego? Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mario 32 Posted December 2, 2013 Znajdziesz i będzie to ponownie Sony ale seria Sony W6. O Artefakty się nie martw - takie przypadłości możesz zobaczyć na filmach ale nie w grze. Quote Share this post Link to post Share on other sites