Gatar 60 Posted November 20, 2013 Witam. Tło ogólne. Pokój 20 m kw., umeblowany. Amplituner Onkyo TX-NR818, fronty Paradigm Monitory 7. Tutaj interesuje mnie tylko stereo. Słucham z NASa przez Logitecha Squeezboxa. Muzyka: elektroniczna, house, ambient , rock i czasami classic. Proszę nie doradzać mi zakupu wzmacniacza stereo. Chciałbym poprawić sobie dźwięk ew. wymianą frontów (do 6000 zł MAX). Wiem, że odsłuch osobisty... to jest to. Paradigmy jak dla mnie brzmią dobrze, ale .... Może jakieś rady, typy ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gatar 60 Posted November 20, 2013 Może admin zmienić temat na "Onkyo TX-NR818 -kolumny-fronty." Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryoni 0 Posted June 2, 2014 ja zmieniłem ostatnio paradigmy 7v7 na swans diva 6.0 i musze przyznac ze oszalałem ma ich punkcie nie za duzo basu a jesli chodzi o czystość i szczegołowość dźwięku to bomba - nadal jade na oryginalnych kablach od producenta, wzmacniacz to onkyo 608 mimo że kolumny to monitory są masywne i 7v7 wyglądają przy nich jak patyczaki Swans szczerze polecam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomek Jankes 0 Posted June 25, 2014 Witam was wszystkich jestem tu nowy ale od dłuższego czasu śledzę wątki Onkyo stąd też mam do was prośbę chce kupić kino domowe które będzie grało w pokoju 18m2 na ten cel chce przeznaczyć 6 tyś możecie polecić jakieś zestawy z onkyo plus kolumny 5.1? Z góry dziękuję za zainteresowanie się moim wątkiem . Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adamo70 0 Posted February 20, 2018 witam, tego oprtalu juz nikt nie czyta, a napewno nie odpisuje-pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
musti 15 Posted February 22, 2018 Nie wiem kolego czy zauważyłeś, ale jest to portal HDTV gdzie dział Audio jest tylko dodatkiem... Jak chcesz podyskutować o Audio to są inne fora. Nie bardzo wiem o co ci chodzi, bo nie zadałeś żadnego pytania. Quote Share this post Link to post Share on other sites