fyr 1 Napisano 21 Sierpnia 2013 Witam wszystkich Mam abonament w Cyfrze+ Prestige HD+ i place 186zl/mc. Chcialbym sie przeniesc do NC+ i skorzystac z nowych kanalow filmowych, dokumentalnych i naukowych. Zadzwonilem wczoraj do nich i jedyne co mi proponuja to All Inclusive za 199zl. Jeden sympatyczny pan z infolinii (dzwonilem 2 razy) poradzil, ze jesli chce urobic lepsza cene to musze wypowiedziec umowe i podpisac nowa w NC+ jako nowy klient. NC+ ma interesujacy mnie pakiet Platinium z Cinemax i HBO za ok 149zl/mc i to by bylo to co mnie interesuje. Wiecej kanalow, mniejszy abonament na caly okres umowy i nowy tuner. Pytanie tylko czy jest w tym jakis haczyk? Czy moge wypowiedziec umowe i podpisac nowa w tym samym dniu? I jeszcze jedno; dlaczego na ich stronie jak sie wybiera HBO jako opcje dodatkowa to kosztuje to 30zl a jesli nie to daja 2 miesiace gratis a potem kosztuje to 20zl po zadzwonieniu do BOK? moze ktos ma jeszcze jakies sprawdzone manewry w poruszonym temacie migracji? Dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 237 Napisano 21 Sierpnia 2013 Ale HBO do 2 miesięcy jest tylko w Platinium. I jest za 30zł bo masz też HBO OD. Stąd ta różnica. Ja na twoim miejscu bym wypowiedział umowę i podpisał na nowy pakiet. Przynajmniej dekoder dostaniesz normalny ;D Dla samego dekodera bym to zrobił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fyr 1 Napisano 21 Sierpnia 2013 no wlasnie ja mysle o pakiecie Platinium, w nim jest te 2 miesiace HBO za darmo a pozniej? W dopiskach na dole stoi 20zl a przy bezposrednim wyborze 30zl. Mam zamiar zadzwonic i dokupic HBO jak sie skoncza te dwa bezplatne miesiace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pupil 24 Napisano 21 Sierpnia 2013 Bez wypowiedzenia ani rusz,to podstawa!To powinno Cię zadowolić http://satkurier.pl/news/89110/pakiet-full-extra-za-99-zl-dla-abonentow-nc.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fyr 1 Napisano 21 Sierpnia 2013 dzieki pupil ale to chyba nie dla mnie bo jak bede podpisywal nowa umowe to chyba nie bede mogl podpisac korzystniejszej umowy bedac juz zwiazany umowa... nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fantom 81 Napisano 22 Sierpnia 2013 Od zarania dziejów było tak: - wysyłasz rozwiązanie umowy - czekasz ... dzwonią do ciebie z różnymi propozycjami ale ich nie przyjmujesz - czekasz do ostatnich dni aż w końcu dostajesz najlepszą ofertę z możliwych - zgadzasz się na nią i podpisujesz przedłużenie umowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gandalf2305 124 Napisano 22 Sierpnia 2013 Tak własnie zrobilem, z tym że w ostatnim punkcie nie zgodziłem sie na przedlużenie umowy i ..... jestem szecześliwszy z powodu zmniejszenia się, i tak licznych, abonamentow. Jeśli jest coś ciekawego do obejrzenia to oglądam na weeb tv. A jeśli chodzi o ścislośc to nawet dwa tygodnie po uplywie terminu rozwiązania umowy jeszcze dzwonili do mnie i wtedy dopiero proponowali promocje!. Uważam jednak, że 15 letni staż abonencki w c+ to wystarczająco dlugo aby od nich odpocząć. Na razie nie narzekam i odpoczywam już pół roku. Pozdrawiam czytających. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach