Skocz do zawartości
pmcomp

Drogówka ... niech jak najszybciej wyjdzie na BD

Rekomendowane odpowiedzi

Kto nie był niech czym prędzej zapitala do kina. Ten film wymiata.

Ja nie lubię szybkiego montażu i kręcenia z ręki telefonem komórkowym ale ... ten film ma klimata połaczonego Wesela i Domu Złego, a do tego opowiada o naszej polskiej rzeczywistości.

100 gwiazdek. POLECAM.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również czekam, znakomity film, do tego nakręcony kamerami Red (jeśli chodzi o główną pod względem zdjęć część filmu) i wyglądający lepiej od wielu hollywoodzkich produkcji kręconych tymi kamerami.

Dystrybutorem kinowym Drogówki jest nowy gracz na rynku, Next Film. Ciekawe kto będzie wydawać ich filmy na DVD/BD, TiM?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też nie mogę się doczekać, film wart każdej złotówki. Smarzowski nie zawodzi, dlatego z wielkim zainteresowaniem wyczekuję jego kolejny film, który zapowiada się równie świetnie. Premiera w styczniu 2014 :(

Edytowane przez Luke4Me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wesele tez bym kupil na Blu Ray , jak kiedys sie ukaze ( mam nadzieje !! ) .... !!

Edytowane przez jacek2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nie popadajmy w taki zachwyt. Film najwyżej dobry (właściwsze określenie to niezły), przesiąknięty wulgaryzmami, mocno przerysowany i na siłę idący w stronę "Psów" Pasikowskiego. Tylko, że to czasy nie te. W czasach przemian ustrojowych jeszcze bym uwierzył w wiele sytuacji mających miejsce w "Drogówce" ale nie teraz.

Pmcomp, rzeczywistość w której żyję wygląda zgoła odmiennie.

Ps. Lada dzień wybieram się na "Sępa" i mam nadzieję, że będzie to znacznie lepsze widowisko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Sępa" i mam nadzieję, że będzie to znacznie lepsze widowisko.

Miłego seansu!

To był sarkazm jakby co.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to akurat proste..... nie mieli zdefiniowanego Next Filmu (Agora) bo to chyba ich pierwszy film.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie żadna rewelacja , chociaż na tle większości polskich produkcji na pewno się wyróżnia.

Wolałbym żeby Wesele na BD wydali ,moim zdaniem do tej pory najlepszy film tego reżysera.

Ps.

Cały czas nie wiem gdzie ukryła kamerę pani która na przyjęciu nagrała film, jeśli wszystkie były na golasa (no chyba że mi coś umknęło) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z IRON SKY było tak samo, w zapowiedziach na blu-ray było na bludvd.pl, a kino świat wydał ten film tylko na DVD. Z jednej strony lepsze to niż nic, w Czechach ten film wcale nie wyszedł na płytach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogówka na dvd ma być w gazecie wyborczej 7 czerwca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi