Skocz do zawartości
  • 0
bombas

Samsung zmiany w menu serwisowym

Pytanie

Witam

Mam pytanie czy ktoś bardziej ogarniety przestawial cos kiedyś w menu serwisowym?mam samsung led d6500 series ,tv generalnie ok jedyny minus to ps3 i gry fps!!przede wszystkim input lag,tryb gry oczywiście włączony i cała inna reszta powylanczana żeby tv nie musiał przetwarzac kolejnych procesów.kombinowalem ze wszystkim, kable hdmi,wejścia hdmi,poluzowanie srubek na matrycy, dosłownie chyba wszystko co wyczytałem na forach. Nieraz jest tak ze pierwsze 30 min gry wyglada w miarę poprawnie, po tym czasie gra wogole nie jest płynna!! Zastanawiam sie czy można cos poprzestawiac w menu systemowym, wszedłem w menu ale nie mam pojęcia czy mozna i co przestawić żeby gra wyglądała lepiej? Jakieś sugestie? Do tej pory lubiłem samsungi kupiłem chyba ostatniego ze względu na ps3,tv 3d moze to cos wadzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

A na innym wyświetlaczu gra jest nadal płynna po 30 minutach? Bo opisujesz dziwne zjawiska i mam wątpliwości czy to w ogóle wina telewizora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0

Tak wina tv.ps3 właśnie kupiłem nowa.nieraz jest to wiecej niż 30min.wczoraj w nocy pogralem jakaś godzinę,zaczęło sie dziać to samo więc na wejściu hdmi1/dvi zmieniłem nazwę na pc więc praktycznie wszystkie opcje były off i płynność trochę sie poprawiła.napewno nie jest to wina internetu.nie wiem chciałbym wszystko wyłączyć w tv rownież Bluetooth ale nie wiem gdzie taka opcja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0

Ale na jakiej podstawie wnosisz, że to wina TV? Rozumiem, że tak może się wydawać, ale nie ma co kombinować jeżeli nie będzie 100% pewności. Powtarzam więc pytanie: Czy próbowałeś na innym wyświetlaczu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi