rasel 0 Napisano 14 Września 2012 (edytowane) Witam Właśnie rozpakowałem nowy TV jak w temacie I od razu problem Mianowicie po podączeniu polsatu do HDMI 1 nie wyświetla menu telewizora Proszę o pomoc oraz ogólne uwagi i porady odnośnie TV Pozdro Edytowane 14 Września 2012 przez rasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PeterMac 161 Napisano 14 Września 2012 (edytowane) Hmm dziwne bardzo... na innych źródłach wyświetla np. jak dasz na źródło TV, a jak odłączysz dekoder polsatu to wtedy jak ? Edytowane 14 Września 2012 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasel 0 Napisano 14 Września 2012 (edytowane) No działa po odłączeniu polsatu Moze muszę jakoś polsat i TV sparować ?? No i HOME też nie działa Tylko SEN zaskakuje Edytowane 14 Września 2012 przez rasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PeterMac 161 Napisano 14 Września 2012 (edytowane) A co tam chcesz niby sparować, wpinasz pod HDMI i ma działać, spróbuj z ustawieniami HDMI na dwóch różnych ustawieniach Automatyczny albo Zawsze http://pdf.crse.com/...europe_mng.html Ewentualnie bym spróbował uaktualnienia oprogramowania w TV do najnowszej wersji. Edytowane 14 Września 2012 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasel 0 Napisano 14 Września 2012 Dobra wyłączyłem Sterowanie HDMI dla tego złącza i działa Denerwują mnie takie rzeczy kiedy nie mogę sobie normalnie jak człowiek podłączyć i mieć wszystko tip top Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PeterMac 161 Napisano 14 Września 2012 No tak Sterowninie HDMI jak miałeś włączone to dlatego, z tego co wiem domyślnie jest Wyłączone. Nie ma tak łatwo ze sprzętem tym bardziej dzisiejszym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasel 0 Napisano 14 Września 2012 No pewnie jeszcze dużo rzeczy wyjdzie w praniu No ale niestety jak mi sie zachciało to teraz musze cierpieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasel 0 Napisano 14 Września 2012 No i dalej Gdzie jest Youtube ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasel 0 Napisano 14 Września 2012 Mam hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasel 0 Napisano 14 Września 2012 Aha te wszystkie aplikacje są preinstalowane czy mozna nowe dodawac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach