Skocz do zawartości
Gmeru

A co pokazał Sharp na IFA 2012? Nadal lubi duże?

Rekomendowane odpowiedzi

NewsFirma Sharp świętowała 100 lecie istnienia. Patrząc jednak na podejście tej firmy do tego tematu zastanawiam się jak musi wyglądać normalny dzień w Sharpie skoro świętowanie jest takie smutne. Pierwszy fail to konferencja a raczej mini wystąpienie czytane z kartki :). Jak wyglądały konferencje wszystkich firm można zobaczyć w internecie. A jak wyglądała Sharpa? Krótki zlepek konkurencji (bez Sony i Panasonica ale to były też wielkie przedstawienia) oraz porównanie do tego jak Sharp przygotował się do dziennikarzy:

[media=]

[/media]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest i moja ulubiona pierwsza fota z ciemnego pomieszczenia gdzie widać jak na nowym rewolucyjnym produkcie (ICC driven TV) jest skopana czerń :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś i ty :D :D :D

Nie chciałem już nic o tym pisać żeby nie dolewać oliwy do ognia ale cóż. Widać jak to świeciło. Pokaz nie powinien odbywać się w ciemnościach z takim produktem....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co sie dzieje z tym sharpem jak wypuscili tak slabe 4k to chyba byle jaki flagowiec full hd konkurencji obali to 4k.jest az tak zle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera wie jak jest. Sposób w jaki zostało wszystko pokazane woła o pomstę do nieba. Byłoby może i spoko gdyby nie było porównania! A tutaj mamy Sony, LG czy Toshibe: każdy pokazał to o niebo lepiej. Błędem było też użycie jakiegoś badziewnego materiału DEMO i zgaszenie światła. To nie plazma....

Może jakby odpalił na tym demo Sony byłoby widać fajnie. Ale tak.... i jak tu dziennikarze mają się zachwycić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to jak sie rozniesie w srodowisku prasowym nie bedzie dobrze bo duzo ludzi opiera swoj wybor o testy i artykuly.to jakby strzelic sobie do wlasnej bramki

Edytowane przez zerga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co sie dzieje z tym sharpem jak wypuscili tak slabe 4k to chyba byle jaki flagowiec full hd konkurencji obali to 4k.jest az tak zle?

Prezentowali słaby materiał. Jakość samych wyświetlaczy ciężko na ten moment ocenić. Ogólnie ta prezentacja Sharpa była mega laicka. Zrobili wielkie halo i kolejki do pokoju prezentacji, a dla mnie była to prezentacja działania suwaka "sharpness" w telewizorze :) I jeszcze ten gość pokazywał co chwila na co zwracać uwagę. Słabo. Pewnie się fani marki obrażą na mnie za ten post, ale takie są moje spostrzeżenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fani marki? Myślę, że Sharp obraża zwiedzających, którzy poświęcają swój czas ;-) A tutaj taka wtopa. Inni postarali się o niebo lepiej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dotychczas nie bylo najgorzej.za to teraz moze byc.oby nie powtorzyli bledow sony sprzed paru lat!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi